Zeemeermin - Healing Ocean Remedie

Vorige Artikel 5 van 6 Volgende
€ 15,00 (inclusief btw)


MAGISCH

De zeemeermin is een magisch wezen, dat zich heeft teruggetrokken in een dimensie, waar zij voor 3d-ogen niet zichtbaar is.

Met haar lange haren en vissenstaart  vertegenwoordigt zij het ‘wilde vrouwelijke’, dat deel van de vrouw dat vrij, natuurlijk en intens levend is. Ongeremd is, een eigen wil heeft en maagd is (zij is heel en compleet  in en jegens zichzelf).

Haar staart staat voor het oerdeel, het wezenlijke, onvermengbare, ondeelbare, heel en uit één stuk. Haar haren zijn bij uitstek symbool voor het zachte, vrouwelijke, koesterende en verzorgende. Haar stem is verleidelijk ,troostend en helend.

De zeemeermin is speels, vrolijk, sierlijk, gracieus en draagt een onschuldige sexuele energie. Wanneer ze verleidelijk is, noemen we haar een sirene.

Ze werkt altijd samen voor het grote geheel en haar helend vermogen komt via haar handen, haren en stem in het water. Water als informatiedrager is altijd in beweging en reikt over de gehele aarde. Zeemeerminnen-heling werkt door op planetair niveau.

In haar staart worden lichtlijnen geactiveerd, waardoor zij een nieuwe matrix kan creëren. De heling van de zeemeermin ontstaat door deze nieuw gevormde matrices én is er het gevolg van.

De Zeemeermin-remedie  is in staat om diepe sexuele trauma’s op vrouwelijkheid  aan te raken en te helen (ontmaagding, uit-één-gaan, verwonding op ‘staart’ , sexueel misbruik, zware mishandeling). De sirene mag er weer zijn en de maagd wordt erkend in haar (sexuele) heelheid, puurheid, onschuld en zuiverheid in zichzelf (eeuwig gezocht én ontkend door het mannelijke ).

Ook op collectieve velden werkt deze remedie door in de bevrijding van de onderdrukte vrouw.

© 2015 - 2023 Cornalijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel