Neptuna -Healing Ocean Remedie -

Vorige Artikel 3 van 6 Volgende
€ 15,00

HEILIG HUWELIJK

De oude Neptunus is dood. Het mannelijke principe dat zich eeuwenlang verbond met overheersing, misbruik, machtswellust en paternalisme is niet langer de koning van de zee en de alleenheerser over het water.

De nieuwe Neptunus is verrezen uit het schuim en hij beschermt, ondersteunt en draagt krachtig het vrouwelijke naast en in zich. Zo geeft hij nieuwe bedding, kan het vrouwelijke dieper ontwaken en mag hij zacht én krachtig, sterk en verzorgend zijn.

Neptuna verschijnt. Neptunus en Neptuna zijn samen één. Neptuna is zich volledig bewust van haar sterke kracht en zachtheid die koesterend en troostend  is. Zij sluiten samen  steeds opnieuw een Heilig Huwelijk.

In deze remedie is ook het zeepaardje aanwezig. Zij blaast de oude blokkades op verkeerd begrepen mannelijkheid, die eenzaam maakt, weg en zij brengt je in contact met de nieuwe Neptunavelden.

Neptuna neemt haar plaats en rol in naast naar mannelijke evenbeeld. Zij vertrouwt en eert hem. Zij is ontvankelijk voor wat hij te bieden heeft en begeleidt hem liefdevol in zijn nieuwe bestaan.

Deze remedie werkt goed op alle oude onopgeloste man/vrouw-stukken. Het opent nieuwe mogelijkheden voor zowel het mannelijke als het vrouwelijke in jou en kan je een nieuwe stap doen zetten in je relatie(s), ook en vooral met jezelf.

© 2015 - 2024 Cornalijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel