-25%

Paradijsvogelbloem Bloemenessence (multidimensioneel)

Vorige Artikel 2 van 5 Volgende
€ 15,00 € 11,25 (inclusief btw)

MULTIDIMENSIONEEL

Is het een vogel?  Is het een bloem? Is het het paradijs?

Paradijs komt van para-di: de twee(di) heid (dualiteit) overstijgend.

Deze Bloemenessence stimuleert de vuur- en wilskracht in jou, zodat onafhankelijkheid en besluitvaardigheid, innerlijk weten en doelgerichtheid jouw ware essentie in schoonheid ondersteunen. Als een Phoenix herrijs je uit de as en dit impliceert een ‘radicaal vertrek’ uit de oude wereld van overtuigingen, systemen en structuren die niet langer dienen.

Vreemde – niet bij jou behorende- energieën worden getraceerd en verwijderd, vaak rond de oren en het hoofd. Dit kan te maken hebben met  grijze collectieve velden, entiteiten, buitenaardsen etc.

Paradijsvogelbloem is behulpzaam bij het verwijderen en helen van niet-vriendelijke cont(r)acten en geeft fijntuning waar bv. implantaten zijn geplaatst. Zij werkt tevens als een brug naar paradigma’s van de nieuwe tijd en vangt de schok op van andere tijds- en ruimtebelevingen.Geblokkeerde creatieve energie kan vrijkomen en angst wordt omgezet naar eigen macht en kracht.Helpt grenzen te voelen, aan te geven en bewaken. Misbruik wordt onmogelijk.Het zelfbeeld verandert: stralende schoonheid ben je!Geeft inzicht in hoe en waar je je voelen/weten/zien hebt losgelaten met de daarbij behorende aardebinding. Onbewuste zaken worden binnen het bewustzijn gebracht.De bloem laat zien dat het OK is om ‘uit je dak te gaan’ en eigen-wijs te zijn.

Ik omhels het vuur van transformatie en ontdek mijn ware innerlijke schoonheid

Dit is een visionaire en bevrijdende essentie.

© 2015 - 2023 Cornalijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel