-20%

Doos Plantenspirits ( 4 flesjes)

Vorige Artikel 2 van 12 Volgende
€ 55,00 € 44,00 (inclusief btw)

 

Plantenspirits en Natuurwezens

Naarmate onze frequenties veranderen en we steeds meer ervaren hoe het is om natuurlijke wezens te zijn,  wordt de Aarde steeds meer een essentieel onderdeel van ons innerlijk gevoelsleven.

Zijn wie je in essentie bent, leven vanuit je ware natuur en je ruimte niet meer weggeven aan iets buiten jezelf.

Vanuit onze ware natuur leven we onze hoogste liefde, waarheid en integriteit. Vanuit de innerlijke rust die dat geeft kunnen we ons hoogste zelf neerzetten op Aarde. Deze natuurlijke staat van zijn loopt samen met de blauwdruk van de natuurwezens.

Het natuurwezen is dat deel van jezelf die je in staat stelt om te leven vanuit je natuurlijke zijn. Het is de kracht, de schoonheid en de liefde van de natuur, van Moeder Aarde, van de Inner Earth, van Gaia.

De Natuurwezens zorgen ervoor dat de energetische lijn tussen je basis en je hart open blijft en steeds verder stabiliseert. Het is leven vanuit je hart, sterk verankerd in je fysieke lichaam. Contact met de natuurwezens helpt het vermogen te ontwikkelen om vanuit je natuurlijke staat van zijn te leven. Dan kun je alleen maar nog kiezen wat écht goed voelt voor je, het moet resoneren met je hart. De tijd van jezelf wegcijferen en weggeven is voorbij.

Natuurwezens herinneren ons aan de oorspronkelijke verbinding met de oerbron en ondersteunen om deze herinnering optimaal open te houden in ons fysieke lichaam. De Natuurwezens zijn almachtige wezens; ze reiken tot in de allerhoogste goddelijke werelden én ze zijn onze basis. Zij bieden de basis voor alle levende bewustzijnsvormen.

Natuurwezens zijn de providers van onze natuurlijke energiestroom. Op deze frequentie weet ik wie ik ben en weet jij wie jij bent in onze natuurlijke staat van zijn. We hebben de natuurwezen deelaspecten  nodig om ons hart open te houden en dicht bij onszelf te blijven in alledaagse situaties.

De liefde van de natuurwezens is oneindig.

Leven met de natuur  is leven met de natuurwezens, met de plantenspirits, met de seizoenen, met de elementen, met het lezen van de taal van de natuur. Het is luisteren naar je eigen natuur, je eigen ritme en je eigen unieke zijn.

De 4 remedies van Plantenspirits zijn:

* Plantenspirit

* Vogelmelk, Walnoot en Bij

* Weegbree

* Kastanjeknop

Ze brengen je ieder op eigen wijze in contact met de plantenspirits , de natuurwezens en je eigen innerlijke natuur.

     

Let op: je mag ook je eigen doosje samenstellen. Dus wil jij bv  liever de Plantspirit, Flowerspirit, Boomspirit en Kantanjeknop bijvoorbeeld, dan kan dat ook!! Geef maar aan binnen je bestelproces in het contactformulier en dan komt het goed.                               

         

  

 

 

 

© 2015 - 2023 Cornalijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel