Bijscholing Kindercoaching - Sterrenafkomst

Vorige Artikel 4 van 5 Volgende
€ 75,00
Voorraad 7 stuks
Aantal

Sterrenafkomst (themadag bijscholing Kindercoaching)

Voor de hoog sensitieve nieuwetijdskinderen van nu bestaan intussen allerlei namen:  sterrenkinderen, kristalkinderen, indigokinderen, regenboogkinderen enz.

Wat ze gemeen hebben is dat ze zich vaak niet (helemaal) thuis voelen op aarde en  soms zeggen: ‘Ik snap niets van deze wereld.’ of ‘Waar ik vandaan kom is het veel mooier en  fijner.’ en zelfs ‘Ik wil liever dood, dan kan ik weer terug..”

Achter deze uitspraken schuilt natuurlijk de waarheid van hun ziel ! Zij (en wij niet minder) zijn oorspronkelijk afkomstig van de sterren! Starseeds en Starbeings!

In deze tijd komt het bovendien vaker voor dat er kinderen incarneren die naar verhouding weinig of zelfs helemaal geen aardse levens hebben gehad, hetgeen er ook voor kan zorgen dat ze zich niet thuis voelen.

Om deze kinderen te kunnen coachen is het belangrijk om allereerst zelf een goed contact te hebben met je sterrenafkomst!

 

Het belang van jouw Sterrenafkomst / Thuisplaneet

Waarom is het zo belangrijk om een goede afstemming te hebben met jouw sterrenafkomst/planeet van herkomst?

Op jouw thuisplaneet is de thuisbasis van jouw zielsenergie te vinden.  Het komt geregeld voor dat deze energie niet bewust wordt herkend maar wel gevoeld wordt. Dat je deze nog kent vanuit je nachtelijke dromen of verre herinneringen. Wanneer je de energie bewust leert herkennen voel je je jezelf meer vertrouwd met de energie en kun je het gronden naar de Nieuwe Aarde. 

Dit helpt je om de kinderen van nu ook beter te leren gronden en hun regenboogenergie van hoge naar lage frequenties te helpen aarden zodat ze zich thuis gaan voelen op aarde en in hun lijf. En zij voelen dat jij die weg ook gegaan bent!

Deze bijscholings dag gaan we o.a. afreizen naar jouw Sterrenafkomst / Thuisplaneet en de blauwdruk / informatie ophalen in jouw meervoudig chakrasysteem, zodat je ziel completer en dieper geaard voelt. En we gaan natuurlijk leren/ervaren om kinderen hierbij te kunnen assisteren.

Je kunt je zelfs opnieuw verbinden met andere zielen van jouw thuisplaneet. Deze zielen ondersteunen jouw reizen in de dimensies, maar ook dat je gemakkelijker weer thuis komt hier in jouw fysieke lichaam. Jouw thuisplaneet kan liggen in een sterrenstelsel dat miljarden, miljarden lichtjaren ver weg ligt. Jij en jouw sterrenvolk hoeven niet dezelfde fysieke verschijningsvorm te hebben die wij nu hebben als mensen. Vaak komt het wel voor dat de uiterlijke verschijning menselijke trekken heeft.

Het is niet altijd mogelijk om de naam van een thuisplaneet/sterrenstelsel helder door te krijgen. Simpelweg omdat er de aardse taal niet bestaat en / of omdat er op een geheel andere wijze wordt gecommuniceerd, bijvoorbeeld door middel van klanken, lichttaal of telepathie. Kinderen raken verward als je teveel vragen stelt vanuit de aardse energie. Belangrijker voor hen is om te ervaren dat ze de sterrenenergie bij zich kunnen dragen in hun leven als aardemens. Mooi is ook als ze zich weer kunnen herinneren waarom ze naar de aarde toe wilden komen!

Praktisch:

Voor wie?: Je hebt eerder een cursus Kindercoaching gevolgd

Datum: ma. 28 oktober 2019

Tijd: 10-16 uur

Bijdrage: €75,00

 

© 2015 - 2019 Cornalijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel