Natuurschool - Opleiding Bloesemremedies in de praktijk

Vorige Artikel 4 van 5 Volgende
€ 455,00
Voorraad 5 stuks
Aantal

Opleiding Bloesemremedies in de praktijk - (let op: deze opleiding is verzet naar 2020)

 

Wie diepgaand de wondere wereld en werking van de bloemen en

bloesemremedies betreedt, wacht een verrassing.

Je bloeit er van op!

 

 

De Opleiding Bloesemtherapie van Cornalijn bestaat uit 2 modules van ieder 7 lesdagen. De nieuwe opleiding wordt gehouden op dinsdagen en start in 2020.

 

Voor wie

Deze opleiding is zowel geschikt voor (aankomend) therapeuten/coaches  in de (alternatieve/complementaire) hulpverlening, alsmede voor particulier belangstellenden. Aan het eind van de opleiding ben je in staat om op een verantwoorde wijze bloesemremedies in te zetten en voor te schrijven binnen jouw vorm van (energetisch) praktijkvoering. Je kennis en toepassing van bloesemremedies, evenals je intuïtie is sterk vergroot. Heldere vermogens zijn toegenomen en worden dienstbaar ingezet. Je wordt vertrouwd gemaakt met de Healing Arts methode binnen geneeswerk. Deze gaat uit van het zelfgenezend vermogen van de mens en het leren vertrouwen op je eigen inzichten en kwaliteiten.

Je kunt een ander niet verder ‘helpen’ dan waar je zelf bent (geweest). In deze cursus wordt daarom gevraagd om jezelf volledig mee te nemen! Learning by doing staat centraal.

 

Door wie

De opleiding Bloesemremedies wordt verzorgd door Corrie van Rossum van Centrum Cornalijn in ‘s- Hertogenbosch. Deze opleiding bestaat sinds 1997(!) en wordt steeds aangepast aan de mogelijkheden en behoeftes van de huidige tijd. Corrie komt oorspronkelijk uit  het reguliere onderwijs, switchte naar de Vrije School, leidde op tot kruidengeneeskundige (Kruidenrijk) en gaf o.a. 7 jaar les op de Hogeschool voor Natuurgeneeswijzen in Arnhem in de vakken fytotherapie en bloesemtherapie. Daarnaast ontwikkelde zij haar eigen bloesemremedies (Cornalijn Bloemen Essences), is ze opleider geweest van de Healing Arts therapie en initiator van de Natuurschool. Deze 'school' is bedoeld om mensen dichter bij de (eigen) natuur te brengen en te laten ervaren hoe de natuur heelt en helpt om helemaal mens te zijn op aarde. Corrie geeft momenteel ook opleidingen in (familie)opstellingen en is volledig werkzaam binnen haar eigen opleidingencentrum en praktijk voor energetische geneeswijzen.

Wanneer? 

Data Cursus : preciese data in 2020 nog niet bekend

 

Tijden:

De lesdagen zijn van 10.00 tot 15.30 uur. Een eenvoudige (vegetarische) lunch is inbegrepen.

Locatie:

Cornalijn, Jan Mosmanslaan 1a, 5237 BB ‘s-Hertogenbosch

Groepsgrootte:

4 – 12 personen

Kosten:

Cursus 1: € 455,00 per cursus of € 65,00 per dag (gespreid betalen behoort tot de mogelijkheden)

Let op! 

Na Cursus 1 (basis) kun je ervoor kiezen om de verdieping (cursus 2) te gaan volgen , maar dit is niet verplicht.

Na Cursus 1 ben je in staat om met de bloesemremedies te werken in de eigen praktijk.

Je kunt je dus ook alleen voor Cursus 1 aanmelden!

 

Voor meer informatie over  aanmelding, inhoud, kosten en programma van de opleiding kun je contact opnemen via cornalijn@hotmail.com

 

© 2015 - 2019 Cornalijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel