Toorts of Koningskaars (Plantspirit extra)

Vorige Artikel 12 van 12
€ 13,00

BOODSCHAP van de Toorts (Koningskaars)

Gebruik mij als de hogere stralen van jouw centrale Zon voor als het duale donker je overschaduwt. Zoals ik elke dag nieuwe bloemen open en laat bloeien, vertrouw erop dat ook jij na extreem moeilijke tijden weer zult bloeien en stralen. Vertrouw in de donkerste nacht op mijn bescherming en licht. Ik ben moed en innerlijke vrede voor een tijd waarin je in angst, twijfel, pijn en lijden dreigt te vervallen. Maar ik houd de Toorts van Licht brandend, altijd.

Ik sta stevig en kaarsrecht met mijn lange dikke steel. Ik start zacht, wollig en fluweelachtig met mijn bladeren aan de grond om met talloze bloemen in fallusvorm krachtig omhoog te groeien. Alle bloemknoppen liggen op eigen wijze mooi geordend en veilig beschermd in deze geometrisch gevormde zachte kaars. Ik laat je zien hoe je oprechte intimiteit en veiligheid op een bescheiden manier kunt uiten en toch krachtig zichtbaar kunt zijn zonder dat ze om je heen kunnen.

Nee, je kunt niet om mij heen! Mijn waarheidsgehalte is enorm en gecombineerd met mijn moed kun je je diepste angsten onder ogen zien en je eigen waarheid unverfroren spreken. Door mijn verbinding met Boven lijn ik je recht uit met Beneden, mede met mijn goed gegronde wortel. Ik maak zo een diepere verbinding tussen je etherische en fysieke lichamen. Ik support als geen ander jouw nieuwe keuze van opnieuw en diepere verbinding te maken met deze aarde in al haar facetten!

Ken je een bloem die zóveel licht geeft, zoals ik? Gebruik mij als het donker je overspoelt, als je bang bent voor je verstopte schaduwkanten, je negatieve zelfbeoordeling, als je denkt dat er geen hulp is voor jou, als je bevreesd raakt voor je eigen kwetsbaarheid en/of angst hebt voor je eigen geschapen hellepoorten of -putten, als je 'ascensie-moe' bent en er geen eind lijkt te komen aan de toch weer zo zwaar voelende energie van de aarde.

Ik ben jouw hulp vanuit de Bron, vanuit de Beyond vanachter de Lichtwereld waarje vandaan komt. Ik ben de Koningskaars die het donker verlicht, het pad dat je wilde gaan om jouw ervaringen op te doen en je licht te delen in het Drie D Koninkrijk, weet je nog? En in plaats van snel naar een andere dimensie te gaan, wilde je toch HIER je volledige dimensionele licht brengen? En VOL LEDIG geaard zijn? Welke rol is nog niet uitgespeeld, wat is er nog te doen, wat nog te ervaren? Als een toorts licht ik je bij en maak alles zichtbaar waar ik schijn

© 2015 - 2022 Cornalijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel