Filipendula - 30 ml

Vorige Artikel 8 van 29 Volgende
€ 7,70

harmonie- pijnstillend - ontstekingsremmend

Fysieke werking:

Moerasspirea wordt vaak ingezet bij gordelroos.

Het belangrijkste ingrediënt van de Moerasspirea is het salicylzuur Deze stof werkt ontstekingsremmend en pijnstillend, en dit is de reden dat Moerasspirea ingezet kan worden bij tal van infecties, zowel in – als uitwendig. Salicylzuur werkt ook tegen overvloedig maagzuur en bij  maag – en darmzweren. In tegenstelling tot aspirine (het woord is afgeleid van spirea!)dat bij een overdosering maagzweren kan veroorzaken, zorgen de looistoffen en andere inhoudsstoffen van de Moerasspirea ervoor dat de slijmvliezen en binnenwand van de maag en de darmen beschermd worden. Het vermindert overtollig maagzuur en helpt bij misselijkheid. Salicylaten bevorderen de genezing van infecties.

Moerasspirea heeft bloedverdunnende en vaatverwijdende eigenschappen. Kan bij diverse zenuwpijnen worden toegepast, maar ook bij hoofdpijn. Is algeheel versterkend, ontkrampend en aanvullend en een  goed kruid voor herstel na een ziekte. 

Energetische werking:

De zoete geur heeft een kalmerende en troostende werking en helpt  met name als je je rusteloos, gespannen en /of ongeconcentreerd voelt. Het geeft nieuwe mentale en emotionele balans, vooral ook na intensief helingswerk. Moerasspirea helpt daarnaast bij het ontvangen en selecteren van verschillende inkomende berichten/prikkels uit de omgeving. Vanuit evenwicht reageer je altijd anders.

 

Inhoud: oertinctuur van Moerasspirea van bloem en blad

© 2015 - 2021 Cornalijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel