Systemisch Lichaamswerk 2 okt. 2020 (tweede groep-vijfde dag)

Vorige Artikel 5 van 6 Volgende
€ 99,00
Voorraad 1 stuk
Aantal

Systemisch Lichaamswerk
met het lijf als zintuig in het wetende veld

De vijfde dag werken we verder met het Wheel of Consent van dr. Betty Martin. Het gaat over de dynamiek van geven en nemen, uitreiken en terugtrekken, ontvangen en opdringen en over de positie die we innemen in deze bijzondere tijd van de geschiedenis.  Verder maken we contact met dat wat we buiten ons (lichaam) geplaatst hebben, omdat we  het moeilijk vinden om het te voelen of verantwoording voor te nemen. Vanuit de ordeninge binnen de (familie) systemen hoort álles erbij en mag een plek hebben.

Algemene info:
Deze tweede groep is identiek aan de eerste groep die start op 31 januari , met als enig verschil dat er in deze tweede groep meer achtergrondinformatie over opstellingen wordt gedeeld, die in de eerste groep al bekend is.

Het aardse fysieke lichaam met haar eigen bewustzijn is ons uitgangspunt in het systemisch lichaamswerk dat we gaan doen in het nieuwe jaar. Op deze manier verwerven we inzicht in hoe wij in de verschillende delen van ons lichaam aanwezig zijn en wat er zoal in die delen speelt. Het helpt direct om het lichaamsbewustzijn en het gewaar zijn van wat er in het lichaam gebeurt, te vergroten.

In de nieuwe opstellingen workshops van 2020 gaat het dus over de 'power of embodiment', over diep verbinding maken van je ziel met de aarde en met je lichaam, met alles wat en wie je bent, ook meerdimensionaal en word je uitgenodigd om alles wat je nog níet belichaamt daarin mee te nemen. Er is veel aandacht voor het veilig (gaan) voelen in het lijf en hierbij komen ook blokkades, ziekte en gezondheid en orgaanopstellingen aan bod.

Wanneer jij je kwaliteiten belichaamt, betekent het dat je practicet wat je preacht, je walkt je talk en iedereen kan voelen dat je uit ervaring spreekt en handelt. Een bewoond lichaam met doorleefde energie maakt je tot een bezield, vervuld mens, vol, oprecht en magisch. Magie ontstaat als hogere werkelijkheden in lagere doorklinken en kunnen indalen in de stof .

En om helemaal aanwezig te zijn in het lichaam, mag het lichaam, maar ook het ego en zelfs dualiteit er helemaal zijn. Het ego helpt onze ruimte in te nemen en de dualiteit hoort bij de 3d werkelijkheid waarin we geÏncarneerd zijn. Deze werkelijkheid afwijzen met het zicht op ascensie, 5d en hogere dimensies is vaak een ontkenning, waardoor het lastig wordt om volledig aanwezig te zijn in ons lichaam. Er treedt dan makkelijk splitsing, dissociatie of vluchtgedrag op.

Juist wanneer wij de uitersten van dualiteit en polariteit binnen 3d weer in balans brengen, ontstaat er een dieper kunnen zakken in het lichaamsbewustzijn en het bestaan op aarde. Het is de sleutel naar ons oorspronkelijk mens zijn, verbonden met het goddelijk bewustzijn en andere dimensies. Maar dat gaat dus niet buiten 3d om. Sterker nog, als je je in 3d niet kunt manifesteren en je kwaliteiten niet kunt neerzetten, je ruimte niet in kunt nemen en je grenzen niet kunt bewaken, je lijf geen plek toekent, waarom zou het dan in 5d wel lukken? Pas als de lessen verinnerlijkt en bemeesterd zijn op het huidige level, gaan de zijwieltjes eraf...Eerst maar eens helemaal bereid zijn om hier op Aarde volledig in ons fysiek lichaam aan te komen met al ons licht en al onze liefde.....
Verlang jij daar ook naar? Ik heb het mijzelf in een cruciale ziekenhuisnacht i.i.g.wel beloofd een half jaar geleden. En ik wil deze weg nu graag samen met jou gaan en delen. Ik zeg niet dat ik het altijd makkelijk vind...Maar ik ben op weg!

De nieuwe dagen in 2020 bestaan steeds uit een lijfelijk deel, bv aanraking, een massagevorm, yinyoga, inwrijving met warme olie, ed (elke dag een andere vorm) en opstellingen via het lichaam. We werken waar mogelijk met kleding aan of zorgvuldig toegedekt, bv bij rugmassages, meest op een massagetafel of een matje, maar ook staand en zittend. Er wordt altijd aandacht besteed aan veiligheid en begrenzing Het tweede deel van de dag besteden we aan (individuele) opstellingen, via het lichaam.
De dagen bieden ook een platform voor jou om te doen waar je nú aan toe bent en jouw stappen te maken. Bv. om de levensstroom in alle liefde toe te laten en elk dammetje te verwijderen. In verbinding en in vrijheid.


Mag jij (aan) geraakt worden?
Ben je thuis? (in je hele lichaam)
Gebruik jij je volle wijsheid? (van het wetende lichaam)
Kun jij zijn met wat zich aandient? (zonder het meteen te willen veranderen)
Hoe is de verbinding met boven en beneden? (en met hoofd, hart en buik)
Sta je recht en uitgelijnd in je verbindingen? (met je Bron)
Luister jij naar je lichaam? (en haar boodschappen)
Wat vind je eigenlijk van je lichaam? (en het op aarde zijn)

Op deze eerste dag zetten we de deur open naar een nieuw contact met ons lichaam. Via (subtiele) aanraking komen we erachter in hoeverre we aanwezig zijn in ons lijf. Via opstellingen komen we achter de boodschappen die ons lijf daarover te vertellen heeft. Verstrikkingen worden opgelost. Liefde mag stromen.


Praktisch:

ERVARING met opstellingen is in deze tweede groep NIET NODIG!
Er worden 6 dagen gehouden in 2020.
Bij sommige dagen zijn gastdocenten aanwezig.

De eerste keer is op vrijdag 7 februari 2020 van 10 - 16 uur
Overige data zijn 6 maart, 10 juli en 4 september, 2 oktober en 6 november
Je kunt inschrijven voor losse dagen en voor alle dagen.

Een losse dag kost € 99,-.
De cyclus van 6 dagen kost € 495,- (een dag gratis)
Betalen in 6 termijnen behoort tot de mogelijkheden.
Maximum aantal deelnemers: 6 (vanaf 10 juli)

Leiding: Corrie van Rossum

© 2015 - 2020 Cornalijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel