De hele olifant - over vrijheid, virus en vaccins

Artikel 1 van 5 Volgende
€ 44,00
Voorraad 7 stuks

Opstellingendag De Hele Olifant -nieuwe datum nog niet gepland -10.30 uur - 16 uur 

Je kent misschien wel de allegorie van De Blinde mannen en de Olifant. Dat is een beroemd Soefi-verhaal. Het gaat over zes blinde reizigers die op hun levensweg tegen verschillende delen van een olifant aanlopen. Elke blinde man schept vervolgens zijn eigen versie van de realiteit, gebaseerd op zijn eigen beperkte ervaring en perspectief. Wie de staart heeft gevoeld heeft een totaal ander beeld van de olifant gekregen dan degene die de oren is tegengekomen...

Het huidige tijdsgewricht is als de olifant en het is een behoorlijke uitdaging om het grote en hele plaatje te (gaan) zien en om ons niet blind te staren op één onderdeel. Deze dag willen we middels opstellingenwerk méér van de hele olifant gaan ontdekken, nieuwe verbanden en inzichten ervaren en onze specifieke vragen daarin meenemen. Over vrijheid en autonomie bijvoorbeeld, over de betekenis van een virus en een vaccin, over macht en onmacht. En over wat dit alles ons te zeggen heeft...Je bent van harte welkom!

Praktisch: We werken met een vraagopsteller, een daaruit voortvloeiende opstelling en een begeleider. Of we laten in co creatie ontstaan wat zich aandient. Er wordt gezorgd voor koffie, thee en lekkers plus een vegetarische lunch. De bijdrage in de kosten bedraagt 44 euro. Maximale groepsgrootte is 7. 

© 2015 - 2021 Cornalijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel