Opstellingen voor kinderen/jongeren in de Praktijk

Vorige Artikel 2 van 5 Volgende
€ 255,00
Voorraad 5 stuks

15 mei - 12 juni - 10 juli

Deze drie dagen Opstellingen voor kinderen/jongeren in de Praktijk, zijn bedoeld voor mensen die veel met kinderen/jongeren samen zijn of beroepshalve veel met hen te maken hebben.
Dus ben jij een ouder, kindercoach, psycholoog, jongerenwerker, leerkracht, pedagogisch medewerker op de kinderopvang, of bij kinderen betrokken, en ben je benieuwd naar wat opstellingenwerk kan betekenen in het dagelijks werk met 'jouw' kind(eren) en hoe je dat eenvoudig toe kunt passen, dan ben je van harte welkom.
Je leert nog dieper systemisch te kijken naar de dynamiek in het gezin van het kind, de familie van herkomst en/of de doorwerking van een voorouderlijn in de huidige situatie.
Wanneer je al met opstellingen werkt , maar je nieuwsgierig afvraagt hoe je een opstelling met kinderen kunt doen (en wat je vooral ook níet moet doen), dan ben je natuurlijk ook van harte welkom!
De verdiepingscursus Opstellingen voor kinderen/jongeren in de Praktijk duurt 3 dagen (15 mei, 12 juni en 10 juli). Op 10 juli doen we 'life' opstellingen met een aantal kinderen/ jonge mensen.
Er wordt voor deze driedaagse cursus verwacht dat je minimaal een basistraining in opstellingen hebt gedaan.

Praktisch:
Duur: drie dagen (15/5, 12/6 en 10/7) van 10.00 tot 16.00 uur
Groepsgrootte: max 7
Begeleiding: Corrie van Rossum
Kosten: € 255
Inclusief: koffie, thee, fruit en vega lunch 

© 2015 - 2021 Cornalijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel