De Indalings Weg

Vorige Artikel 6 van 9 Volgende

(INSCHRIJVING GESLOTEN NA 1 SEPTEMBER)

Wie mijn boek 'Dichterbij' heeft gelezen komt daarin tegen, dat ik een omgekeerde ascensieweg bewandel. Je zou het ook de weg van Indaling kunnen noemen. Met alles wat en wie ik ben steeds meer mens worden. Beter in mijn lijf komen en voelen hoe het is om daar te zijn en niet meer weg te gaan. Of snel(ler) weer terug te komen. Wetend dat alles in mij aanwezig is. Het hoogste licht en het diepste duister.

Door de reacties op het boek weet ik dat het bij een almaar groter wordende groep mensen herkenning oproept. De vorige cyclus van De Indalingsweg zat heel snel vol, daarom staat er in het najaar van '22 een nieuwe cyclus gepland bij Cornalijn, waarin wij ons middels verdiepende opstellingen, dat wat zich aandient en bepaalde oefeningen (adem, meditatie, muziek, yoga, kunstzinnig, klank) verbinden met onze unieke indalingsweg. 
De weg die wij afleggen, de incarnatie vanaf de sterren/sferen/ dimensies/hemelen waar we vandaan komen tot IN de mens GEDAALD die we nu hier zijn in dit lichaam op deze aarde.

Het is meer een weg van (multidimensionele) bewustwording, zuivering, verruiming, toelating en inzicht, dan een pad van heling en transformatie. Heling en transformatie waren nodig, maar wij trappen snel in de valkuil dat we niet goed (genoeg) zouden zijn zoals we zijn. Toch kan heling en transformatie als bijeffect nog altijd plaatsvinden natuurlijk.

Heb jij vragen als
* Waar ben ik op mijn zielepad?
* Sta ik nog in verbinding of in lijn met mijn (sterren) afkomst?
* Volg ik mijn eigen spoor of ben ik aangehaakt op een andere lijn?
* Bestaat er een levenslot, een incarnatieopdracht en zo ja ken ik die van mij of een ander?
* Hoe vrij ben ik eigenlijk? Welke programma's kunnen overschreven worden of gedelete?
* Welke dimensies kan ik bereizen, verbinden en welke ben ik vergeten? Bestaan er gevaarlijke dimensies? 
* Durf ik mijn waarheid volledig te spreken?
* Wat is mijn unieke bijdrage in deze tijd van de geschiedenis van de aarde?
* Wat betekent leven uit je hart (hartgecentreerdheid) voor mijn indalingsweg en hoe belangrijk is het?
* Welke organen en lichaamsgebieden doen mee met de volledige 'descensie' en ben ik daarin (voldoende) aanwezig? 
* Zijn mijn relaties en verbindingen helpend of storend op mijn indalingsweg en hoe ga ik om met intimiteit en seksualiteit?
* Ben ik helemaal ingedaald in mijn bestaan en mijn lichaam en heb ik al mijn licht, mijn gevoel en mijn informatie daarin meegenomen?
* Hoe blijf ik in eenheid in een wereld vol dualiteit, polariteit en afgescheidenheid?
* Hoe creëer en manifesteer ik meer .... (vul zelf maar in)

Vragen die opkomen bij het gaan van de Indalingsweg en die een plek krijgen in deze 7 daagse cyclus. Ik ben benieuwd of en waar jij mee resoneert! 

Het globale programma ziet er als volgt uit:

dag 1 en 2 (2 en 3 sept.)
Hoe ziet mijn zielepad eruit en waar ben ik op mijn zielepad? 
Verbinding met sterrenafkomst, zieleplan (herstellen), contact met de eerste impuls om te aarden/ naar de aarde te gaan. Wat is de bedoeling van de bedoeling? Wat zegt jouw blauwdruk (bv. astrologisch of via Human Design) en hoe bepalend is deze? Wat is jouw incarnatieopdracht?
Betekenis van de Galactische Raad en jouw gids(en) in het hier en nu.
Activatie van de pijnappelklier, hypofyse, hypothalamus en helderheidsstralen (Corona)
Heldere vermogens in een testmaatschappij.


dag 3 (1 oktober)
Durf ik mijn waarheid spreken?
Waarheid, vrijheid, macht en mondkapjes.
Het recht om te spreken en ons te uiten, bij welke autoriteit berust dat?
Dimensies en sferen en buitenaardse beïnvloeding.
Keel, schildklier en de 4 bijschildklieren.
De creatiekracht van geluid, trilling, lichttaal, beweging en het woord. 
Heksenbewustzijn en de werking van hypnose


dag 4 (22 oktober)
Leef ik vanuit mijn hart?
Thymus als hoger hart i.r.t. immuniteit
Over hartcoherentie, hartgedragenheid  en bewustzijn op een open en gesloten hart. Dimensies die alleen via het hart bereikt kunnen worden.
Een dag ook over liefde, relaties, intimiteit en seksualiteit en over hartgecentreerdheid. Hoe belangrijk is het? Over geven en nemen, bindings- en verlatingsangst.
Eenheid vs. polariteit. De paradox van mens zijn.


dag 5 (5 november)
Volg ik ( trouw) mijn eigen weg?
Verteringsorganen en zonnevlechtcentrum 
Steeds dieper indalend komen we ook vervormingen tegen, oude patronen, vergeten gebieden, onmachtige stukken, demonen en donkerte waar het licht verdwenen is of nooit aangekomen.  In ons lichaam woont ( een deel van de herinneringen aan) de aardegeschiedenis die achter én voor ons ligt en nu naar boven komt! Welke programma's dienen niet langer en kunnen worden overschreven?


dag 6 en 7 (9 en 10 dec)
Wat is mijn unieke bijdrage?
We verbinden ons met de gebieden van ons lichaam waar de grootste levenskracht en creatiekracht woont. Eierstokken, baarmoeder, bekken, buik en waar zitten onze ballen, penis en prostaat? Wat weet je van jouw oerwond en weerhouding van jouw manifestatie? Wat heeft het daglicht nooit mogen zien? Waar woont schuld en schaamte? Over licht vs donker en licht vs zwaar en het diepste donker in jou. Wat is jouw verlangen? Waar ben je zwanger van? Wat kan door jou heen (niet) geboren worden? Wat of wie wil er geboren worden?
De Indalingsweg is ten einde als de bevalling aanstaande is. Opnieuw geboren worden doen we soms vele malen. De indalingsweg eindigt met een geboortedag. Wie /wat wil er geboren worden. In de materie komen? Alles is mogelijk. En je hoeft het nu nog niet te weten...


Heb je je vragen of onderzoek helder, maar niet de dag of dagen die erbij horen? Neem dan gerust even persoonlijk contact op via cornalijn@hotmail.com of 073-6104949


Praktisch
Je kunt je aanmelden voor alle dagen of kiezen welke dagen je aanwezig wilt zijn.
Graag wel even een persoonlijke mail naar cornalijn@hotmail.com sturen, waarin je aangeeft wélke dagen precies je aanwezig wilt zijn! Zodat er geen overschrijving plaats gaat vinden. 

De dagen zijn van 10 -16 uur
Vega lunch, koffie, thee ed. zijn inbegrepen.
Prijs: een losse dag kost 88 euro en de hele cyclus kost 555 euro (79 euro per keer) In termijnen betalen hoort altijd tot de mogelijkheden.

Via deze ticketlink betaal je één dag en dat is tegelijk jouw bewijs van aanmelding. Volg je meerdere dagen of de hele cyclus dan ontvang je daarover later nog een factuur.


Ik verheug me op een gezamenlijk ontdekken van onze unieke Indalingsweg! En het is vast niet voor niets dat heel veel mensen en ik zelf soms ook zich verspreken en de Indalingsweg de Inwijdingsweg noemen......

 

 

 

 

© 2015 - 2022 Cornalijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel