Nieuwsbrief juni 2022

Vorige Artikel 3 van 7 Volgende

De zomermaand is ingegaan en alle rozen bloeien! 

 

Hallo lieve lezer

Hier een korte update van de komende activiteiten in deze nieuwsbrief.

Het is het jubileumjaar van Cornalijn en je treft nog enkele ceremonies en vieringen aan in het aanbod. In deze bijeenkomsten kun je ervaren dat, na alles wat achter ons ligt, het weer tijd is om te verbinden, in vreugde en verdriet, te vieren, zonder vijven en zessen, te geven en te ontvangen. Samenkomen met gelijkgestemden waarin ieder zichzelf kan zijn en waarin helemaal niets moet. Ik geniet ervan!

Natuurlijk worden er ook weer een aantal cursussen en workshops gegeven. Het programma voor het najaar begint langzaam vorm te krijgen. In deze tijd is het lastig aan het worden om zover vooruit te plannen. Ik wacht graag net zo lang totdat ik een impuls voel die me laat voelen wat de volgende stap is of wat de wereld in wil stromen.  Maar lang wachten, dat is niet zo handig hè, als je een cursuscentrum hebt. Toch vertrouw ik erop dat de ingevingen altijd op tijd zullen komen en dat er plaats vindt wat voor jou en mij precies passend is.

Ik deel in ieder geval  hier de aktiviteiten die zeker van start zullen gaan en waar de impuls al heeft plaatsgevonden.


ROZENCEREMONIE - 12 juni (nog twee plaatsen beschikbaar)   van 11.00 - 16.00 uur

Locatie: Cornalijn en (in de middag) de rozentuin in Neerijnen.

Een ceremonie vol dankbaarheid, liefde en geheimen, waarin we afstemmen op de RozenLijn.
De ceremonie duurt van 11 tot ongeveer 13 uur en wordt geleid door Corrie.
Daarna wordt er gezorgd voor een lunch en lekkers.

In de middag gaan we met elkaar naar een prachtige rozentuin bij een kerk en een kasteel (ongeveer 15 minuten rijden). We eindigen de dag met thee en sharing rond de appelboom in de rozentuin en om 16 uur is de dag rond.

Wil jij erbij zijn? Verzeker je van een plek via de ticketlink hieronder of mail info@cornalijn.nl.
Er wordt overal voor gezorgd, maar je mag natuurlijk ook zelf een roos meenemen! Een lange rok mag, maar hoeft niet hoor, als je daar niet zo blij van wordt  

Neem je je drum of ander instrument mee, als je die hebt?!

Lees meer: https://www.facebook.com/events/819146242398751


 

JOUW UNIEKE LICHTTAAL - en de werking op DNA niveau  (nog twee plaatsen beschikbaar)

Eendaagse workshop op 29 juni  van 10.00 - 16.00 uur met Meike Klomp en Corrie van Rossum

Locatie: Cornalijn

 

* opschonen celgeheugen   *activatie DNA   *downloaden lichtfrequenties

Er zijn vele soorten Lichttaal, ook wel Sterrentaal of Brontaal genoemd en door hun unieke frequenties werken ze door tot in alle lagen van ons bestaan.

Wat je verstand of je ego er ook van mag vinden, je zielen- en sterrenessentie begrijpen deze taal direct. Deze taal dringt door tot op DNA en celniveau, waardoor er activatie en heling plaats kan vinden en zo processen in gang gezet kunnen worden.

Deze nieuwe Lichttaal dag staat dan ook in het teken van activatie van ons DNA, ook het zgn. ‘junk’ DNA en opschoning van oude coderingen/programmeringen, zodat latente vermogens weer (verder) aan het licht komen en je je oeroude bewustzijn van wie je nog meer bent kunt ophalen.

 

CACAO CIRKEL (17 juli) met Ria Willemse  (aanmelden via riawillemse@gmail.com)

11.00 - 14.00

Locatie: Cornalijn

Dit wordt alweer de derde cacao cirkel van Ria bij Cornalijn.

Van harte aanbevolen!

Lees meer:  https://www.facebook.com/events/336836968586750?ref=newsfeed


 

NATUURSCHOOL (Kruidencursus)

De voorjaarscursus krijgt een vervolg in het najaar (20 aug, 24 sep, 29 okt, 26 nov en 17 dec )

Programmaonderdelen:

Signatuurleer: de wortel, de strengel, het blad, de bloeiwijze en het zaad. De kruidenfamilies die worden behandeld zijn de Composieten en de Roosachtigen. We leren de volgende kruiden (beter) kennen: Vrouwenmantel, Agrimonie, Meidoorn, Braam, Kamille, Duizendblad, Madeliefje, Paardenbloem, Roos, Cichorei

We vieren de Herfstequinox, Samhain en de Winterzonnewende met een ceremonie. Deze wordt mede vormgegeven door de cursisten en geven verdieping in het medicijnwiel en de elementen. Het maken van cremes, bodyscrubs, lippenbalsem ed. Bomen en dryades. Opstellingen met kruiden (!).

Een nieuwe Kruidencursus voor nieuwe cursisten start in 2023 op woensdag 1 februari ( nog 4 plaatsen vrij)

Meer info? https://www.cornalijnwebwinkel.nl/a-66740881/opleidingen-cursussen-workshops-en-consulten/de-natuurschool-2023-kruidencursus/


De Indalings Weg

 

DE INDALINGSWEG  -  start 2 september 2022

Deze boeiende en nieuwe cyclus was de laatste keer snel vol. Heel graag bied ik een nieuwe mogelijkheid aan in dit najaar. De Indalingsweg vraagt commitment van jou en mij om echt aan te komen en aanwezig te zijn én te blijven in ons lichaam op deze aarde en vol ledig te incarneren. Het mag natuurlijk helemaal op de eigen manier, maar als je wel wat hulp kunt gebruiken, dan ben je van harte welkom om deze weg samen te gaan met een aantal medereizigers en mij als gids, omdat ik deze weg al een heel tijdje bewandel. Het is een intens proces, maar je mag er best te licht over denken ;) Want als het tijd is gaat het ook wel weer moeiteloos!

Hier lees je meer over de inhoud van de dagen: https://www.cornalijnwebwinkel.nl/a-64915386/opleidingen-cursussen-workshops-en-consulten/de-indalings-weg/


 

De praktijk, vakantie en het jubileumboek

Ook al is het soms even wachten voor je terecht kunt, je blijft van harte welkom in de praktijk als je het gevoel hebt dat je echt bij mij moet zijn. Dit geldt natuurlijk ook voor kinderen! Ook een zgn 'Incarnatieopdracht' op basis van je Human Design kun je nog steeds bestellen.

Aanbieding en vakantie 

In juni zijn er weer Bloemen Essences met 25 % korting te bestellen. Dit keer de Oranje Paradijsvogelbloem, Blauwe Winde, Paarse Geranium en de Gele Kornoelje (voor ondersteuning bij jouw indalingsweg). Ook samen in één doosje te verkrijgen. 

Het is vakantietijd van 20 juli tot 20 augustus. De praktijk is dan gesloten. Bestellingen worden verwerkt en verstuurd, maar niet op dagelijkse basis.

Boek

Helaas heeft de jubileumuitgave 'Cornalijn - 25 jaar'  wat vertraging opgelopen. De laatste proefdruk was nog niet helemaal naar wens. Hopelijk verschijnt het boek in juni! Zolang het niet verschenen is ontvang je 2,50 korting bij vóórbestelling.


Mmm, een hele korte update is het nu ook weer niet geworden.

Dankjewel voor het lezen en alvast een heerlijke zomertijd gewenst!

Laat alle rozen bloeien,

groeien,

geuren en ...

spreken met je hart.

Liefs,

Corrie

© 2015 - 2023 Cornalijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel