Dansopstellingen - zaterdag 28 oktober (middag) Den Bosch

Vorige Artikel 7 van 11 Volgende
€ 55,00
Voorraad 9 stuks

Wil jij ook graag een keer Dansopstellingen doen?
Dat kan, want in de herfst van 2023 wordt deze mogelijkheid nog een keer aangeboden.

Bij Dansopstellingen kan het wetende veld zich verbinden met de wijsheid van het lichaam in beweging en intuïtieve dans.
Door een bepaalde situatie, een (deel van een) familie of een thema op te stellen en te ervaren welke bewegingen zich daarbij voordoen, maken we het onbewuste bewust en het onzichtbare zichtbaar en voelbaar op een eenvoudige, laagdrempelige, maar ook diepgaande manier.
Het speciale van dansopstellingen is dat het hoofd er niet meer tussen kan komen. Dat maakt het zowel intens als heel zuiver.

Bij dansopstellingen is er net als bij een gewone opstelling een vraagsteller en representanten. Tijdens de opstelling is er muziek, heel precies afgestemd op wat zich aandient, en als vanzelf komt de beweging. Soms blijft de beweging stil van binnen maar kan ook zichtbaar worden in lichaamstaal, intuïtieve bewegingen of dans.
Je hoeft niet te kunnen dansen om aan deze opstellingenvorm deel te nemen! Dansen is hier vrij bewegen en de beweging toelaten om dat wat zich aandient vrij te laten stromen in je lichaam. Het gaat moeiteloos en helemaal vanzelf.

Onze intentie is om elke vraagsteller aan bod te laten komen.

De middag wordt begeleid door Corrie van Rossum en Thea Eliassen. 
Thea: Voor mij is beweging een levendige taal, waarmee we kunnen ervaren, voelen, communiceren met onszelf, met ons lichaam, hart en intuïtie, en met de ander. Mijn basis is Bewegingsexpressie en Lichaamsgerichte coaching. (www.theaeliassen.nl -Praktijk voor intuïtief schrijven & beweging en dans & opstellingen)
Corrie: Wie mij kent weet dat ik al veel opstellingen heb begeleid, zowel individueel als in groepen en trainingen. Dansopstellingen is een prachtige vorm om opstellingen te doen en weet mij steeds weer te raken.
(Corrie van Rossum heeft een Praktijk en Cursuscentrum ‘Cornalijn’ in ’s-Hertogenbosch voor o.a. opstellingen, bewustwording, natuurschool en vrouwenwerk, www.cornalijnwebwinkel.nl)

Praktisch:

Datum: 28 oktober 2023
Tijd: 13.00 – 16.30 uur
Deelname: 55 euro
Locatie: Bliss Home, Ernst Schumacherstraat 22-24, Den Bosch (schuin achter Cornalijn)
Aanmelden via de ticketlink of info@cornalijn.nl of contact@theaeliassen.nl Minder weergeven 

 

© 2015 - 2023 Cornalijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel