bijna vol

Multidimensionele opstellingen

Vorige Artikel 5 van 11 Volgende
€ 122,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Deze dag gaat over kennis en ervaring opdoen met verschillende dimensies en hun specifieke kwaliteiten en werking. Multi of meerdere dimensies zijn niet meer of minder dan andere werkelijkheden, andere dichtheden, andere frequenties. In die zin doen wij al die werkelijkheden tekort als we ze 
terugbrengen naar 12 of 9 of 5 dimensies. Of als we spreken over van 3D naar 5D gaan.
We onderzoeken daarom deze dag wat de verschillende dimensies specifiek voor ons betekenen. En natuurlijk hoe je daar opstellingen en resonantiewerk bij in kunt zetten.

Deze dag zoomen we verder in op de reis van de ziel. D.m.v. opstellingen krijgen we inzicht in het zielsplan, de tijdlijnen, de verschillende zieledelen, evt verloren zieledelen en verkennen het  bestaan van parallelle werelden.

Een kindertrauma kan ten grondslag liggen aan het feit dat je toegang hebt gekregen tot een andere dimensie. Daar is de deur in de muur ontstaan naar een wereld die niemand ziet en niemand anders kent. (Zo kwamen the Doors, een popgroep uit de jaren 60 aan hun naam...) Hoe zou het zijn om daar iemand deelgenoot van te maken?

Wanneer we ons in multidimensionele werelden bevinden kunnen we van alles tegenkomen, verstoringen, buitenaardse contracten, draken, eenhoorns en reptielachtigen, engelen en demonen, hel en hemel, etc. 

Het is nog meer dan op andere dagen enorm belangrijk om te werken vanuit en binnen een diep gevoeld veld van liefde en veiligheid. En te voelen wat je kunt containen en gronden.

Een andere onderzoeksvraag die ook aan bod kan komen is: Zijn systemische wetten en universele wetten hetzelfde en hoe manifesteren zij zich buiten 3D en de Matrix zoals we die kennen. Wat bestaat er tussen Eenheid en Dualiteit en waar begint creatie? Het lijken misschien abstracte vragen, maar niet onbelangrijk voor als jij een andere werkelijkheid wilt gaan creëren op Aarde.

Voor wie?
Dit is een Verdiepingsdag voor mensen die al langer meelopen in het systemisch opstellingenwerk of die (bij mij of elders) de Healing Arts Cursussen of de School of Life hebben gevolgd. Neem anders even contact op als je twijfelt of deze dag geschikt is voor jou, via 06-11647705

Praktisch:
Datum: 4 november
Tijd: 10 - 16 uur
Locatie: Bliss en Cornalijn, 's-Hertogenbosch
Kosten: € 122,00 (alles inclusief, ook de vegetarische lunch) 
Begeleiding: Corrie van Rossum
Assistentie: Jacqueline Thevissen
Kokkin: Frauke van den Bogaard
contact via info@cornalijn.nl of 06-11647705

 

© 2015 - 2023 Cornalijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel