Twee, nee, drie baby's in de buik

Marieke komt in de praktijk om te werken aan haar volledig aanwezig zijn op aarde. Vlak voordat we aan de slag gaan, vertelt ze nog dat ze graag zwanger wil worden. Medisch onderzoek heeft aangetoond dat voor het zwanger worden geen fysieke obstakels aanwezig blijken te zijn. Toch wordt er al 7 jaar op een kindje gewacht.

Marieke kiest een aantal remedies uit en pakt als eerste de remedie 'Let it go' (Healing Arts) om mee te werken. Ze dreigt vervolgens bijna meteen voorover te vallen* en als ik aangeef dat ze opgevangen zal worden, laat ze alle controle los en laat zich vallen. Ik vang haar op en leg haar zachtjes neer en zeg: "Val maar door".

Marieke komt nu in een laag (dimensie) met rode nevel waarachter een ruimtewezen verschijnt, een klein mannetje dat met haar wil spelen. Zelf is ze nu een kind en ze spreken samen sterrentaal. Als het mannetje met haar wil vrijen vindt ze het niet meer zo leuk. Ze wordt er paniekerig en verdrietig van. Er verschijnt een engelachtige fee die haar op de arm neemt en haar troost. Het mannetje is boos en ik vraag of dit ruimtewezen misschien ook iets nodig heeft.  Dan mag het mannetje plaats nemen op de andere arm van de fee en daarna is het goed. De wezens versmelten in Marieke.

Er verschijnt een bol nu met warm licht, vurig rood en oranje. Die bol wil Marieke wel innemen of meenemen, maar de bol blijkt omgeven door fijn heet gesteente, dat nauwelijks vast te houden is en ze zou er ook wel op willen lopen , maar dat gaat bijna niet, omdat het als vurige sintels of lava aanvoelt. Ze transformeert nu het gesteente tot een huid en opeens bemerkt ze dat het in haar is en de huid de eigen huid wordt. Ze heeft deze lichtlaag nu geïntegreerd in zichzelf en kan zien dat ze de kern ervan nog bij zich draagt in haar baarmoeder.

Met een nieuw flesje (Passiebloem van de Cornalijn Bloemen Essences) verschijnt ook een nieuwe laag. Marieke ziet zichzelf in een leven waar haar kind levend wordt verbrand in een soort kookpot. Het is onderdeel van een ceremonie en ze behoort tot een kring vrouwen die allemaal onderdeel zijn van deze kinderoffers. Marieke is volledig afgesloten van haar gevoel en het ritueel voltrekt zich met een enorme kilte en verharding in haarzelf. Ik vraag haar of het nieuw opgehaalde licht in haar baarmoeder haar kan helpen. Daarvoor heeft ze eerst de Healing Ocean remedie nodig en ze neemt vervolgens mét het nieuwe licht en de warmte zichzelf weer in en begint de geschiedenis te herschrijven.

De baby wordt op tijd uit het vuur gehaald en andere vrouwen volgen haar voorbeeld. De overtuiging wordt nu: 'Ik ben het waard om een kind te hebben' en 'Ik ben een goede moeder'. Ze ziet nu hoe het kind bij haar opgroeit en gedijt. De kindoffers worden afgeschaft en de priesters/goden die zich met de energie van de offers voedden, verdwijnen.

Marieke ligt nog steeds op haar buik. Ze draait zich nu om en legt haar handen op haar buik. Ze wil de laatste 2 flesjes nu vasthouden (Alchemama van Healing Arts en Roze Papaver van de Cornalijn Essences).Er komt een vraag in mij op en ik vraag of ze meteen wil antwoorden, omdat het misschien een beetje gekke vraag is. "Heb jij baby's in je buik?" "Ja!" "Hoeveel?"    "Twee, nee, drie!", is het antwoord meteen. Ik leg haar uit dat het waarschijnlijk energetische baby's zijn die ze ooit heeft 'opgepikt', maar dat ze op deze wijze (zonder fysiek lichaam) niet door haar heen op aardse wijze geboren kunnen worden.

Marieke neemt op emotionele wijze afscheid van deze babyzielen. Ze worden begeleid door lichtwezens als ze uit haar buik gaan en liefdevol worden meegenomen. "Ik hou van jou, mama!" hoort ze en diep ontroerd zwaait ze hen na. De ruimte die nu is vrijgekomen in de buik, baarmoeder en eierstokken wordt helemaal opnieuw ingenomen door Marieke voordat de sessie ten einde is. In de nabespreking zegt Marieke dat het haar niet zou verbazen als één van deze zielen bij haar terug zou komen... Maar dan op de 'gewone mensenmanier'. Ik ben benieuwd!

(Marieke heeft gevraagd om haar Marieke te noemen. Marieke is niet haar echte naam.)

 

*Vallen

In mijn praktijk werk ik vaak staande met de mensen. Zo kan ieder voor zichzelf staan, in zijn kracht staan en zijn/haar bestaansrecht (dieper) voelen of innemen. Wanneer iemand dreigt te vallen betekent dit vaak dat er een deel/dimensie wordt aangeraakt waarin hij(nog) niet kan stáán. Het is nog niet ingenomen. Daarom moedig ik het vallen aan (als het zich aandient), ben natuurlijk zelf het vangnet (vang hen op) en zeg: Val maar door. Soms gevolgd door "Tot je er bent". De controle is nu losgelaten en mensen reizen naar delen/dimensies in zichzelf die daarvoor nog niet bewust waren, maar die nu geïntegreerd (willen) worden. Ergens tijdens de sessie of aan het einde wordt de nieuwe dimensie meestal nog staande ingenomen en ervaren.

  • Twee, nee, drie baby's in de buik
    Twee, nee, drie baby's in de buik

    Wil je graag zwanger worden, heb je weleens hormonale rollercoasters, heb je misschien last van overgewicht of ben je gewoon geraakt door de sessie van Marieke?

    Als je reden(en) hebt om een sessie te willen aanvragen, schroom dan…

© 2015 - 2021 Cornalijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel