Bloedserieus II

Reactie van Annemieke :

Ik las je blog over onze sessie (Bloedserieus en dan 'nog een dingetje') en realiseerde me dat er veel was blijven liggen en dat er veel van wat er toen gebeurde  nog niet in mijn huidige dagelijkse leven was dóórgetrokken.

Opnieuw ben ik via mijn hart mijn bloed ingegaan en het voelde weer heel lijfelijk. Ik kwam eerst bij de enorm grote  waterval waar ik eerder in sessies geweest ben (met zielen die geaborteerd waren). Ik voelde hier een hele sterke, pure, opzwellende  kracht in mij. Zo bijzonder. De vorige keer was het nog buiten mij, nu in mij en het voelde zo rijk.

Ik vroeg Maria en Maria Magdalena erbij, om te voelen hoe dat nu was. En ik voelde alleen maar mijzelf, ik voelde dat ik dat was, die enorme goedheid, het grote gebied van liefde, zij waren onderdeel van mij. En ik voelde mij nu zo sterk dat ik me ook sterk genoeg voelde om naar het 'negatieve' te kijken. Eerst maar naar het negatieve buiten mij.

Ik ging naar de belastingdienst, de onderdrukking, de moedwillige vervuiling, het veroorzaken van leed omwille van geld en zelfvoldoening. Ik voelde dat ik hier geen grip op had, dat ik dit moest accepteren als een deel van het geheel. Dan maar omschakelen naar het het negatieve binnen mij...(En zo grappig....hier ging mijn computer dus op zwart...dus ik schrijf dit verhaal nu voor de tweede keer)

Ik voelde dat ik wel grip had op het negatieve in mij. Het voelde als een verschuiving en het begon in mijn linkerhersenhelft. Het zag eruit als een krokodil en bewoog zich toen naar de rechterkant van mijn lichaam.. Vreemd genoeg gaf het me rust. Nu ik contact gemaakt had met de mooie krachtige kant in mij, completeerde deze kant het geheel. Maria, Maria Magdalena, de krokodil, ze voelde allen als ( en het klinkt oneerbiedig misschien dat ik het zeg) onbelangrijke kleine delen in het Grote Geheel dat ik ben.

Ik voel dat als ik dit bewust in mij houd, er regelmatig aandacht aan besteed , er ook heel gemakkelijk veel in kan zuiveren. Daarvoor kan ik ook naar de waterval, die daar speciaal voor is.  Ik wil je super bedanken dat je mij het blog hebt gestuurd. Het was een prachtig moment om het nog verder uit te werken en de kracht in mijzelf weer op te roepen. En natuurlijk mag je mijn eigen naam gebruiken.

Annemieke

© 2015 - 2024 Cornalijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel