In contact met Pruna

Japanse Kers (Prunus serrulata) laat mijn hart open gaan, open springen eigenlijk. Ik voel een stroom van warmte en liefde en het kind in mij klapt er van in de handen, wil dansen en zingen en voelt zich zó rijk. Ik merk dat het heel even de beperkingen en pijnen uit de kindertijd en verre verledens aanraakt, die mijn hartekamers ooit deden sluiten en me vasthielden in dualiteit, oordeel, goed en kwaad en afgescheidenheid. Maar dat is maar heel even...

Japanse Kers straalt zoveel mededogen, zachtheid en vreugde uit. Ze laat me directe compassie en liefde voor mijzelf voelen, denken, doen en zijn. Als ik zo deze roze overwhelming energie ervaar voel ik me verbonden in eenheid met de schoonheid van de Nieuwe Aarde en  de zachte tere blaadjes raken de liefde van en voor haar en mezelf.

Ze zegt als boom (waarvan de bloemen gebruikt zijn in de remedie) dat er overvloed in het Nu is en ze laat me weten dat ze blij en vereerd is dat ik haar zag staan (ook al staat ze al jaren voor mijn raam te wuiven en aandacht te vragen). Haar écht zag in haar volle potentie en wezen. En dat dat maakt dat ze daardoor nog meer aanwezig kan zijn, haar energie ten volle kan ontplooien en groter groeit. Ze vraagt me ook te erkennen en voelen dat we op een ander level één zijn. Wow.

Als ik verder voel wat de Japanse Kers met me doet voel ik mijn baarmoeder verzachten, ik voel vergeving in al mijn cellen voor de verharding die ik mijzelf oplegde (o.a. door 'hard werken') en de achterkant van mijn hart ontspant. Tegelijkertijd voel en zie ik de rose wolk van kleurschakeringen en word ik me bewust van de levende frequenties en vibraties van subtielere kleurenlagen die bijna niet meer waarneembaar zijn met het blote oog, maar klank en licht uitzenden door steeds nieuwe lichtportalen.

De harmonie en vrede van de natuur waar deze bloemen onderdeel van zijn ontroeren en raken me diep en de zachte liefde en teerheid ervan doorstralen mijn hele zijn. Ik krijg contact met haar wezen dat interdimensionaal is. Ze stelt zich voor als Pruna. Mijn denken zegt "Een soort van Prana, levensenergie?" Maar nee, het is echt Pruna. Pure Pruna. Vol compassie en in één woord: Prachtig!

 • -18%

  Japanse Kers - Cornalijn Bloemen Essence
  Japanse Kers - Cornalijn Bloemen Essence

  Deze essence is te gebruiken als een bloesemremedie en zit in een stockflesje van 10 ml.

  Kan verdund en onverdund worden gebruikt.

  Thema : Compassie

  Boodschap: Ik neem afscheid van afgescheidenheid. Eenheid en mededogen…

  € 11,00 € 9,00
© 2015 - 2024 Cornalijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel