Zo 2020!

Voel je de kracht al van dit nieuwe jaar? De veelbelovende kracht? De laatste weken kwam meerdere keren de vraag langs: Wat is jouw gevoel bij 2020? Voor mij gaat het over de kracht van authenticiteit. Maar voordat we meteen heel serieus gaan doen, vraag ik je eerst om een getal te kiezen uit de reeks 1 - 20. Heb je 'm? Dan kun je nu heel deze blog lezen zonder je te storen aan de getallen vóór de zinnen of je gaat meteen naar 'jouw' nummer!

1. 2020 gaat dus allereerst over de kracht van authenticiteit. Mijn unieke ZO-zijn aannemen, innemen en ZO leven.

2. Het begint met mijn ver- antwoordelijkheid dicht-bij te nemen en antwoord te geven op wat ik van en aan mijzelf vraag.

3. En ik voel dat het gaat over toelaten en omarmen van die delen die ons ZO groots of ZO klein toeschijnen. Ik beloof mijzelf dat ik die delen niet meer buiten mij plaats.

4. Die veelbelovende kracht van 2020 gaat voor mij ook over leven in lijn met de Bron, waarbij ik alles integreer en uitlijn wat wakker is gekust in de afgelopen jaren.

5. Voor mii gaat het over volledige aanwezigheid in mijn lichaam hier en nu.

6. Mijn werkelijke groei en meesterschap vallen samen met de weg naar belichaamd bewustzijn.

7. Mogen alle lagen en delen die ik ben er helemaal zijn, oordeelloos, ook in 3D en alle andere dimensielagen?

8. Als mens-zijn en lichaamsbewustzijn niet meegenomen worden in mijn multi dimensionele bestaan, kan mijn ascensie proces niet landen en niet gronden en nog belangrijker: dan kan ik niet mijn oorspronkelijke frequentie zijn en uitstralen.

9. Want is dat niet de kern van het oorspronkelijke doel van jou en mij? Dat we met ons Zijn de verdichte trilling van de mensheid en de aarde zouden aanraken en het daarmee lichter en transparanter zouden maken? Liefdevoller ook en rechtvaardiger.

10. In deze fase van mijn leven merk ik hoe fijn het is om nu alle lagen met elkaar te kunnen gaan uitlijnen, verbinden, versmelten en te laten samenwerken.

Wat ZO leuk is: Ik merk dat veel meer mensen nu hier zijn aangekomen. En gelukkig heeft niet iedereen er eerst een hartoperatie voor nodig gehad ;)

11. Het is een uitermate boeiend proces van mezelf dieper herinneren, inklikken en bevestigen, waarbij ik alle facetten van mezelf één voor één mag aankijken en durven voelen.

12. Geen enkel deel van mij hoeft nog langer in de kou of de schaduw te blijven staan. Alle oordelen smelten weg.

13. Door nieuwe belichaming ontstaat ware Magie.

14. Als ik in mijn midden ben, ben ik uitgelijnd met mijn Bron en kunnen mijn hogere wezensdelen helemaal tot in de stof indalen.

15. Universele wetten en principes kan ik zo eenvoudig toepassen  in het dagelijks leven.

16. In een rechte uitlijning neem ik ruimte in, weet ik waar mijn grens is en waar de grens van de ander is.

17. Ik hoef mijn scheppingskracht niet langer te beperken, immers in een rechte lijn kan uitsluitend rechtvaardig worden gehandeld.

18. De alchemist komt weer thuis.

19. Ervaringen geleerd ín de stof, in het lichaam, in het bewustzijn, vanuit het midden, vanuit hoofd, hart, buik en basis is wat ik mij wens in het nieuwe jaar.

Voel je de kracht al van het nieuwe jaar?

De veelbelovende kracht?

20. Mijn 2020 wordt niet zozo, maar ZO ZO 2020! 

 

  • Systemisch Lichaamswerk
    Systemisch Lichaamswerk

    In 2020 vinden nieuwe workshop dagen plaats waarin we opstellingen doen met en vanuit ons lichaamsbewustzijn. Er start een groep op 31 januari en één op 7 februari. Er is op dit moment enkel nog plaats op de wachtlijst.…

© 2015 - 2021 Cornalijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel