Boeken - nieuwe uitgaven

Cornalijn geeft boeken uit sinds 21 maart 2021. Het boek 'Dichterbij - wat er gebeurde in de eerste maanden van 2020' van Corrie van Rossum is als eerste in eigen beheer uitgegeven en nog te bestellen. Het boek speelt zich af op verschillende lagen van het begin van de 'de coronatijd'; het neemt je mee in de gebeurtenissen uit die tijd door de ogen van Corrie. Het boek heeft intussen veel lovende recensies gekregen. Het is nog verkrijgbaar

In het voorjaar van 2022 zijn twee nieuwe boeken verschenen.

Het eerste boek, 'De Blauwe Baby van Metador' , is het fascinerende verhaal van Luti Westerkamp en is op 24 april 2022 verschenen. 

Het tweede boek is een jubileumuitgave t.g.v. het 25 jarig jubileum van Cornalijn en heet dan ook 'Cornalijn - 25 jaar', geschreven door Corrie van Rossum. Het boek bestaat uit drie delen. In het eerste deel beschrijft Corrie hoe Cornalijn als cursuscentrum en als praktijk is ontstaan, in het tweede deel geeft ze een inkijkje in haar praktijk d.m.v. blogs. En in het laatste deel beschrijft ze een groot deel van de Cornalijn Essences, remedies gemaakt met en van de natuur. De Cornalijn Essences vind je ook terug in deze webwinkel. 

 

 • Cornalijn - 25 jaar - Corrie van Rossum
  Cornalijn - 25 jaar - Corrie van Rossum

  Dit boek is een uitgave t.g.v. het 25 jarig bestaan van Cornalijn.

  Cornalijn is een cursuscentrum en praktijk in 's-Hertogenbosch, opgericht door Corrie van Rossum. Sinds 2021 geeft Cornalijn ook boeken uit.

  Dit boek bestaat uit…

  € 19,50
 • De Blauwe Baby van Metador - Luti Westerkamp
  De Blauwe Baby van Metador - Luti Westerkamp

  Luti Westerkamp is een veelzijdige en bijzonder creatieve vrouw, die van kinds af aan haar eigen weg volgde.
  Geboren in Nieuw-Guinea, groeide Luti op in een gezin met zeven kinderen. Eenmaal wonend in Nederland ontstond het…

  € 20,95
 • Dichterbij (wat er gebeurde in de eerste maanden van 2020) - Corrie van Rossum
  Dichterbij (wat er gebeurde in de eerste maanden van 2020) - Corrie van Rossum

  KORTE INHOUD:We schrijven februari 2020. Er waait een verre vreemde wind, die via Lombardije uit Wuhan lijkt te komen. Corrie schrijft niet alleen haar dagboek vol met veelzeggende dromen, dwarse gedachten, diepe gevoelens en de…

  € 19,50
© 2015 - 2024 Cornalijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel