Zielen Bewaarder

 

Wat vooraf ging:

Het was  een rustige zondagavond alweer heel wat jaren geleden  en ik zat op de bank thuis wat voor mij uit te staren. Naast mij was mijn vriend een krant aan het lezen. Plotseling voelde ik een elektrische schok door mij heen gaan. Het volgende moment voelde mijn lichaam helemaal vloeibaar en werd alles met elkaar verbonden. Er klonk een plopje in mijn rechteroor en ik hoorde (van binnen; mijn lief las gewoon door en had niets in de gaten):

“Ik ben Channah, dat betekent vrouwelijk aangezicht van God……… Ik ben van alle eeuwigheid en alle nu. Ruim tweeëntwintig aardejaren geleden verscheen ik in jouw leven en doordrongen onze energieën elkaar. Het was zeker en absoluut geen ‘ongelukje’. Wij hadden van oudsher dit contract. Mijn taak was en is verbinden in liefde, het vrouwelijk aangezicht van God zichtbaar maken, voelbaar maken in mensenharten. Zodat hun leven honderdtachtig graden omgaat en door hun ziel vreugde en verdriet diep(er) wordt ervaren. Ik ben een aspect, een deel van jou (geworden) toen onze levenslijnen samen kwamen…….. “.

En weg was ze.

Ik kon mijn (innerlijke) oren niet geloven! Channah was de naam van het meisje dat eindigde in een miskraam, ruim 22 jaar geleden. Hoewel ik ongewild zwanger was geraakt, had het een diepe impact op me toen ze weer uit mijn leven verdween. Zo wist ik ook zeker dat het een meisje was, hoewel ik  destijds zelf niet eens begreep waarom ze ‘Channah’ heette. De naam was ‘uit de lucht komen vallen’ en toen ik later een voldragen dochter mocht begroeten wist ik héél zeker dat ze een andere naam droeg, omdat ze een compleet ander wezen was.

In ieder geval ontstonden op deze zondagavond mijn “Gesprekken met Channah””, die met enige regelmaat zo’n driekwart jaar duurden. Toen de tijd gekomen was om afscheid van haar te nemen, voelde ik, dat zij niet alleen in de sferen aanwezig was, maar ook (nog steeds) een energetisch deel van mij! Het opende mijn ogen voor de volgende feiten, die in de daaropvolgende tijd bevestigd werden tijdens sessies in de praktijk.

 

Dragen van een energetische baby

 

Regelmatig vertelden vrouwen dat zij één of meerdere baby’s in hun buik konden waarnemen of voelen, terwijl ze er zeker van waren dat ze op dat moment niet fysiek zwanger waren. Er was zelfs een mannelijke cliënt die een energetische baby droeg.

Veelal is deze energetische baby een ‘verloren ziel’, die etherisch door de cliënt is opgepikt. Dit kan zijn door een miskraam of een abortus die de cliënt heeft gehad gedurende dit leven. Het kan zelfs een baby uit een vorig leven zijn, die nooit volledig naar de Bron is teruggekeerd.

Vooral daar waar de oorzaak een miskraam of abortus is, kan dit soms tot gevolg hebben dat de cliënt zich zwanger voelt en sommige of zelfs alle gebruikelijke symptomen, zoals gewichtstoename of sterk wisselende gemoedsstemmingen, ervaart.

Wanneer de cliënt wordt uitgenodigd met deze baby’s in gesprek te gaan, vertellen de baby’s meestal dat zij op zielsniveau wisten dat zij fysiek niet geboren konden worden. Feitelijk had de ziel van de baby bijna altijd alleen de intentie om een (korte) fysieke ervaring te hebben. In het (vaak telepathisch gevoerde)  stelt de baby de ‘draagmoeder’ gerust over deze ervaring, waardoor gevoelens van schuld en/of slechtheid achtergelaten kunnen worden. Bijna altijd zijn er nl. schuldgevoelens achtergebleven, met name bij een abortus.

Wanneer iemand zwanger wil worden , maar het lukt niet, dan kan het zijn dat de aanwezigheid van een etherische baby een zwangerschap in dit leven in de weg staat.

 

Begeleiding bij het loslaten van de baby

 

Bij het afscheid, het laten gaan van de baby-ziel (waar tot nu toe iedere cliënt voor kiest die de energetische baby(s) heeft ontdekt) is het prachtig en ontroerend te ervaren, dat er altijd veel begeleiding aanwezig is om de zielen te dragen en ‘mee te nemen’ naar het Licht. Er verschijnt vaak een engel, maar ook weleens een walvis of een dolfijn of een hele groep! 

Als therapeut weet je wanneer je moet vragen: Heeft de baby je nog iets te zeggen? De laatste woorden van de babyziel zijn vaak: ”Dankjewel!” of “Ik hou van jou!”.

Wanneer aan de cliënt wordt uitgelegd dat de baby’s fragmenten of delen zijn die niet door hen heen geboren kunnen worden, werkt dat geruststellend.

De vraag die hierbij kan opkomen is: zijn deze baby-zielen niet gewoon entiteiten? Ja, feitelijk wel natuurlijk, maar vanwege het taboe dat voor sommige mensen op deze benaming rust, gebruik ik deze term in dit soort gevallen niet. Liever noem ik de cliënt een “Zielenbewaarder”, dan iemand die last heeft/had van entiteiten.

 

Effecten

De Zielenbewaarder die afscheid heeft genomen van de baby-ziel(en) voelt zich daarna bevrijd en heeft vaak de behoefte om de lege plekken op te vullen met eigen licht. Gevoelens van zwaarte, opgeblazen zijn en hormonale ‘rollercoasters’ behoren daarna meestal tot de verleden tijd. Sommigen raken zwanger!

Ik besef dat  door mijn ervaring met Channah de poort geopend werd voor deze bijzondere healings. Tenslotte was ik zelf ook een periode ‘Ziele-bewaarder’, hoewel een  groot deel van haar ook al in de sferen werkzaam was. Daarnaast ben ik Channah dankbaar voor de wegbereiderstaak die ze op zich nam. Ze bracht veel licht met zich mee, waardoor ik moeder van twee prachtige kinderen kon worden.

 

Corrie van Rossum

 

 

  • Zielen Bewaarder
    Zielen Bewaarder

    Heb jij het gevoel dat je een Zielen bewaarder bent en wil je daar samen met mij naar kijken? Je bent van harte welkom. Een afspraak maken gaat makkelijk via het contactformulier op deze site of mail naar cornalijn@hotmail.com

© 2015 - 2024 Cornalijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel