Silbury Hill - Engeland Remedie

Vorige Artikel 3 van 16 Volgende
€ 15,00 (inclusief btw)

Silbury Hill maakt deel uit van de bijzondere plaatsen rond Avebury, die zodanig  verbonden zijn met elkaar, dat je kunt spreken van een aards tempelcomplex. Hiertoe behoort ook de oude grafheuvel van West Kennet Long Barrow.

Silbury Hill is een kunstmatig gebouwde heuvel en vergelijkbaar met de grootte van een kleine piramide. Ook wordt ze geassocieerd met  een grote (moeder) borst en door weer anderen gezien als een thuisbasis voor ruimteschepen en graancirkelmakers.

Hoewel Silbury Hill niet meer publiek toegankelijk is, zouden vroegere rituelen en inwijdingen op deze plaats gaan over verhoging van lichtfrequenties. Destijds waren deze plaatsen waarschijnlijk alleen te betreden voor (hoge)priesters en/of druïden.

Deze remedie laat zich qua werking niet vangen in eenvoudige bewoordingen. Ze raken aan de delen in jezelf die nog ontdekt willen worden. Wie ben je en wie ben je echt.

Je sterrenlichaam reageert erop, evenals de delen in jou die gevoed willen worden door de hemelse nectar, die precies dat bevat, dat jij nodig hebt in deze fase van je leven.

Andere zelven van jou dienen zich hier aan en willen geïntegreerd worden in een nieuw eenheidsbewustzijn. Wat niet meer dient mag begraven worden.  

© 2015 - 2022 Cornalijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel