Goddess - Engeland remedie

Vorige Artikel 4 van 16 Volgende
€ 15,00 (inclusief btw)

Deze remedie is gemaakt van het water van de zgn. Witte Bron met de energie van de Godinnentempel in Glastonbury. De tempel is gewijd aan de Vrouwe van Avalon, de godin van het gelijknamige eiland, ook Vrouwe van het Meer genoemd.

Avalon verwijst naar het magische appeleiland aan de overkant van het meer, voorbij de nevelen. Een hoogfrequente 'otherworld' waar schoonheid, liefde en vreugde zich mengen met feesten, ceremonies, rituelen, rites de passage, de seizoenen van het jaar en alle aspecten van de grote godin. Hier wordt gezongen, gehuild en gelachen in haar liefdevolle omhelzing.

The Goddess remedie maakt de connectie met de meervoudige Godin in jezelf. Op het moment dat deze frequentie werd opgehaald, was het Beltane tijd en de Godin werd geëerd in haar vruchtbaarheid, ontvankelijkheid,  schoonheid en sensualiteit. Ook je connectie met Avalon en haar magische krachten in jezelf wordt voelbaar en je herinnert je wie je (nog meer) bent.

Wanneer je ervoor kiest om te werken met deze Godinnenfrequentie, verlang je naar het diepe weten van de verbinding met de gevoelsvelden van het  goddelijk vrouwelijke. Zij die creëert, de werelden spint en weeft en regeert in wijsheid en mededogen.

De Goddess leert je soevereiniteit te geven aan haar stem, de stem van je gevoel en deze te volgen, om je bewustzijn uit te breiden naar je ware capaciteit, om te transformeren naar een pad van liefde en schoonheid, uitdaging en verandering. Tegelijkertijd wordt alles simpeler en eenvoudiger, omdat je oude conditionering, die je niet meer dient, los kunt laten.

Ervaar de kracht en zachtheid van je diep vrouwelijke energieën, in overgave. Wanneer je deze energie in jezelf integreert, kan ook het mannelijke dieper worden ingenomen en ontvangen.

Avalon is niet ver. De poort vind je in jezelf. 

© 2015 - 2022 Cornalijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel