Plantenspirits Essence

Vorige Artikel 5 van 12 Volgende
€ 13,00 (inclusief btw)

Plantenspirit

Deze remedie opent je voor de natuurrijken, de natuurwezens en de plantenspirits. Je gaat ervaren hoe het is om een natuurlijk wezen te zijn en dat de Aarde steeds meer een essentieel onderdeel van je innerlijk gevoelsleven is.

De ingang van wie je in essentie bent kun je vinden via de planten en bloemen. Zij leren je leven vanuit je ware natuur, zodat je je ruimte niet meer weggeeft aan iets buiten jezelf.

Vanuit onze ware natuur leven we onze hoogste liefde, waarheid en integriteit. Vanuit de innerlijke rust die dat geeft kunnen we ons hoogste zelf neerzetten op Aarde. Deze natuurlijke staat van zijn loopt samen met de blauwdruk van de natuurwezens.

Het natuurwezen is dat deel van jezelf die je in staat stelt om te leven vanuit je natuurlijke zijnskracht. Het is de kracht, de schoonheid en de liefde van de natuur, van Moeder Aarde, van de Inner Earth, van Gaia.

De natuurwezens zorgen ervoor dat de energetische lijn tussen je basis en je hart open blijft en steeds verder stabiliseert. Het is leven vanuit je hart, sterk verankerd in je fysieke lichaam. Contact met de natuurwezens helpt het vermogen te ontwikkelen om vanuit je natuurlijke staat van zijn te leven. Dan kun je alleen maar nog kiezen wat écht goed voelt voor je, het moet resoneren met je hart. De tijd van jezelf wegcijferen en weggeven is voorbij.

Plantspirits herinneren ons aan de oorspronkelijke verbinding met de oerbron en ondersteunen ons om deze herinnering optimaal open te houden in ons fysieke lichaam. De natuurwezens zijn almachtige wezens; ze reiken tot in de allerhoogste goddelijke werelden én ze zijn onze basis. Zij bieden de basis voor alle levende bewustzijnsvormen.

Plantspirits zijn de providers van onze natuurlijke energiestroom. Op deze frequentie weet ik wie ik ben en weet jij wie jij bent in onze natuurlijke staat van zijn. We hebben de natuurwezen deelaspecten  nodig om ons hart open te houden en dicht bij onszelf te blijven in alledaagse situaties.

De liefde van de natuurwezens is oneindig.

 

 

© 2015 - 2022 Cornalijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel