Weegbree Plantspirit Essence

Vorige Artikel 5 van 10 Volgende
€ 13,00 (inclusief btw)

 

gids naar plantenzielen

heler van wonden

wegbereider

 

 

 

De Weegbree staat voor de groei- en bloeikracht van de Oerplant. Ze verschijnt zelfs op plaatsen waar geen andere plant groeit, tussen stoeptegels en op een weg waar men haar vertrapt.

Haar werking is breed en veelzijdig en één van de bekendste eigenschappen is haar wondstelpende kwaliteit. De bloemen zijn kleine elfjes die je toefluisteren om haar ook te gebruiken bij diepere wonden. Letstel op het hart, krassen in de ziel en oude wonden over dat er over je heen gelopen werd zonder dat je zichtbaar was...

 

Weegbree is ook een gidsplant. Een plant die je de weg wijst in de wereld van het plantenrijk. Misschien weet je al heel veel van planten en kruiden en bomen, maar Weegbree helpt je om dieper contact te maken met de planten en de bloemen. Om  hun taal te verstaan, hun werking te voelen en hun behulpzaamheid te ervaren. Weegbree laat je opnieuw kijken, horen, ruiken en voelen en maakt je opmerkzaam op de geheimen uit de plantenwereld. Zij weet de weg in het land van de plantenzielen en ze verheldert je dromen.

De Weegbree als Oerplant staat in verbinding met de Oerbron en haar groen is het groen dat ontstaat tussen blauw en geel, water en licht, hemel en aarde, mannelijk en vrouwelijk. Samen met de Weegbree kom je als vanzelf uit in je hart, in het midden en vind je nieuwe balans. Je hart kan openen en openbloeien  en wordt verbonden met de basiskracht, omdat er stevigheid  huist in het sappige groen van de Weegbree. Stevigheid én doorstroming.

Weegbree maakt dat de weg weer zichtbaar wordt die je wilt gaan. JOUW weg! Het wordt een brede weg. Weeg Bree(d). En langs die weg bloeien de mooiste bloemen...

© 2015 - 2021 Cornalijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel