Vogelmelk Plantspirit Essence

Vorige Artikel 7 van 12 Volgende
€ 13,00 (inclusief btw)

Vogelmelk is als balsem voor de ziel en wordt gebruikt  bij shock, trauma en verdriet. Een trooster en verzachter bij  pijn, spanning, het horen van een 'jobstijding'  of bij het niet meer kunnen herstellen en vast blijven zitten in je blokkade of ziekte.

Vogelmelk verbindt je met je universele levenskracht en opent je voor je hogere krachten en je verbinding met je hoger zelf. Bij het geen kracht meer hebben, uitgeput en opgebrand zijn, wanneer je te zwak bent en je de kracht mist om verder te gaan.

Vogelmelk wordt vooral gebruikt voor zijn verzachtende en harmoniserende kwaliteiten; helpt om shocks door ons heen kunnen laten gaan zonder blokkades of spanning te maken. Ook oude blokkades worden hierdoor aangeraakt en er komt doorstroming in. Deze energie werkt als de blokkade nog maar net is ontstaan of al (oer)oud is!

Samen met Walnoot helpt ze om je niet te laten verstoren door de invloeden uit je omgeving. Geen concessies doen aan het luisteren naar jezelf en ondanks alle situaties in de verbinding blijven met de hoogste universele bron en je unieke kwaliteiten, waardoor je in moeilijke situaties beter bij je eigen kracht kunt blijven en open kunt gaan om een hoger niveau in jezelf te bereiken.

Walnoot wordt ook de verbindingsverbreker genoemd en spoort je aan volledig je eigen weg te bewandelen. Ook te gebruiken bij het loslaten en opschonen van beperkende banden (koorden). Goed voor als je je te gemakkelijk door anderen laat beïnvloeden. Geeft stabiliteit in veranderingsprocessen.

De bijenenergie brengt in contact met het eenheidsveld en de scheppingskracht. Bijen zijn meesters in de begeleiding van een overgang door alle dimensies heen. Ze brengen je in contact met velden van heelheid, liefde en overvloed.

 

 

© 2015 - 2022 Cornalijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel