Nieuwbrief jan/feb 2023

Artikel 3 van 9

NIEUWSBRIEF jan/febr 2023

Holletjestijd. Zo noem ik de winterse periode van terugtrekken, afzonderen, in stilte zijn, opladen aan het vuur van de haard en de kracht van de (binnen) aarde. Wat doe je dan? vragen mensen en behalve dat ik bijvoorbeeld lees of brei is het vooral NIKS en in dat niks is ALLES. Het is de tijd van de ziel, van de voorouders, van de sterren en de universa en dat wat in het verborgene ontstaat en wordt gecreëerd. Nadat er conceptie heeft plaatsgevonden in het donker,  wordt zacht geweven aan een nieuwe vorm die pas later aan het licht zal komen.

Nu de Sneeuwklokjes beginnen te luiden is het tijd om langzaam uit het holletje te kruipen en daarom is deze nieuwsbrief gemaakt. Om een voorschouw te geven op dat wat aan het licht gaat komen. Veel leesplezier!

Corrie


RISE UP, SISTER | Celebration of the Feminine

Op internationale vrouwendag, 8 maart, komen we met een groot aantal vrouwen bijeen in de Mariakapel in Rosmalen om ons vrouw zijn te beleven en te vieren met elkaar. Het is nu, meer dan ooit, tijd om onze kracht en gaven te belichamen.
We mogen ons verleden eren, loslaten wat achtergelaten mag worden en gaan staan in draagkracht, diepgang en ons vrouw zijn vieren.
 Dit gaat een bijzonder mooie dag worden. Kun je het al voelen? Zie je het al voor je? 

Ik ben heel blij dat ik een wezenlijke bijdrage aan deze dag ga leveren. In de ochtend neem ik je namelijk mee op een diepe reis in de energie van de verschillende archetypen van de vrouw. We gebruiken hiervoor als layer de wijsheid van het medicijnwiel en volgen elk archetype in onszelf en beleven daarin tegelijk alle seizoenen die wij als vrouw kennen.Ook ontdekken wij welk archetype in onszelf onderbelicht is of nog dieper belichaamd mag worden. En welk archetype comfortabel en wellicht óverbelicht is (geworden) of vernieuwd mag worden. Samen gaan we ontdekken, spelen, helen en verdiepen.

In de voorbereiding naar deze dag toe, kom ik tegen hoe ik mijzelf lange tijd diep geconnect heb met de 'Healer', de medicijnvrouw. Zij die genezing weeft door haar ceremonies, rituelen, opstellingen, planten en bloemen remedies. Zij die een heilige ruimte creëert waar moeder Aarde aanwezig is en het veilig voelt. En uitnodigt om samen te komen, te herinneren en wijsheid te delen. En ik kom ook tegen dat ik het archetype van de 'Warrior' eigenlijk helemaal niet zo goed ken. Omdat ik zo van vrede en harmonie hou ga ik haar, de vrouwelijke krijger, het liefst uit de weg. Hoe is het om dit deel te activeren? Om het vuur aan te wakkeren en de leeuwin in mijn leven meer toe te laten?

In het tweede deel van de ochtend is er gelegenheid om een archetype op te stellen en mee te dansen! Zonder te praten. Wow, dat lijkt me echt een prachtige beleving!

Voor de rest van het programma verwijs ik je naar de beschrijving van het hele event (zie de link hieronder) Er wordt  in de middag een mystiek en betoverend Healing Concert gegeven door Nana en Fralalai én 's avonds kunnen we lekker vrij dansen! Er is gedurende de dag ook ruimte voor stilte én er is natuurlijk heerlijk eten... (lunch en diner). 

Deze dag is een prachtig initiatief van Esther Landa (Love in Motion) en Dieke Bikker (Women's Alchemy)

Zie ik je op 8 maart in de Mariakapel? 

Link naar EVENT

(Early Bird tickets zijn verkrijgbaar tot 1 februari)

 


 

Agenda @ cornalijn

 

1 februari

Start Natuurschool (Kruidencursus) - Vol

 

9 februari

Start Opleiding 'Opstellingen in de Praktijk', groep 1 (één plaats beschikbaar)

 

18 februari

Start Opleiding 'Opstellingen in de Praktijk', groep 2 - Vol

 

3 maart

Dansopstellingen Den Bosch

 

8 maart

Rise up Sister| Celebration of the Feminin, Mariakapel Rosmalen

 

26 maart

Cacao Cirkel en Opstellingen

 

22 april

Dansopstellingen Breda

 

Voor meer info mail je naar info@cornalijn.nl of klik je op de links

 


 

JUBILEUMJAAR EN VERLOTINGEN

 

Het 25 jarig jubileumjaar van Cornalijn loopt langzaam ten einde.

Er staan nog een paar verlotingen klaar om er uit te gaan! 

 

Op 1 februari wordt een gratis workshopdag bij Cornalijn (naar keuze) verloot! (all in, tot een waarde van € 99)

Wanneer je deze nieuwsbrief ontvangt, loot je automatisch mee.

 

Op 1 maart wordt onder de nieuwsbrieflezers de basisset Cornalijn Bloemen Essences verloot (t.w.v. € 133 ) of 12 andere Cornalijn remedies naar keuze uit de webshop.

 

De laatste verloting zal plaatsvinden op 5 april, de laatste dag van het jubileumjaar. Je wordt op de hoogte gehouden.

 


 

Dankjewel voor je belangstelling.

Graag tot ziens binnenkort of tot de volgende nieuwsbrief in maart/april!

 

 

© 2015 - 2024 Cornalijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel