Bloedserieus en dan nog 'een dingetje' (over Martijn van Staveren)

Annemieke heeft in het verleden de nodige cursussen gedaan bij Cornalijn. Als ik haar weer zie is het al even geleden dat we elkaar in real life gesproken hebben. Ze heeft een tijdje terug lezingen gevolgd bij Martijn van Staveren en nu is ze in de war. Ze ziet overal complot theorieën, illuminatie aan het werk, vreemde buitenaardse energie in haar systeem en ze vraagt zich af in hoeverre ze zelf kunstmatig intelligent is en 'gestuurd' wordt.

En dan is er nog een 'dingetje'. Zou het waar kunnen zijn dat Jezus, Maria en Maria Magdalena nooit bestaan hebben??! Martijn heeft nl. gezegd dat Jezus een ingebracht hologram is en dit verhoogt bij haar de verwarring.

We gaan 'aan het werk'. Ik schrijf 'we', want ik reis met haar mee. En - to make a long story short - we belanden in ons bloed. De drager van onze essentie. We bevinden ons uiteindelijk in de oercelkern van waaruit alles nog ontstaan kan en van waaruit we kunnen spelen met alle mogelijkheden. Eén van de mogelijkheden is dat we onze kaarten zó uitspelen dat we alles verliezen, dat de ander het spel en de spelregels bepaalt en zelfs hóe de kaarten eruit zien. Bij deze speluitkomst verlies je niet gewoon het spelletje, nee, je raakt ook van alles kwijt, als bij een slecht spelletje poker. Er wordt DNA ingeleverd, de codes in het bloed veranderen, de substantie en de werking. De enige joker die je altijd mag houden heet 'ervaring'. Verder is het bloedserieus allemaal.

Totdat we herinneren dat dit een spelmógelijkheid was en we nu de kaarten opnieuw kunnen schudden of helemaal nieuw ontwerpen zelfs, omdat het oude spelletje verveelt. Annemieke ervaart zichzelf nu als een meestergeneticus, als een slachtoffer, als een illuminatie, als een gestuurd en gestoord mens, als sterrenzaad, als spelmaker en als Annemieke nu. Niets ligt meer buiten haar.

Door dit bewustzijn veranderen in het nu de geometrische lichtcodes in het bloed. Er stroomt lichtgevend anders gekleurd bloed nu door de aderen (het lijkt wel blauwig en daar maken we tussendoor natuurlijk ook nog grappen over) en het hart slaat een paar slagen over om dan jajaaa jajaaa jajaaa te gaan kloppen in een ander ritme.

Daarna komen Jezus en Maria en Maria Magdalena langs, ze verschijnen vanuit het bloed in al hun liefde en ze omarmen Annemieke en zij omarmt hen. Ze zegt : "In mijn leven bestaan jullie en dat vind ik zó fijn. Ik wil jullie echt niet kwijt, wat anderen ook hierover zeggen.." En tegen mij besluit ze later: "Als het een misleidend hologram is, dan ga ik dat nog wel meekrijgen in mijn nieuwe staat van zijn. De kracht die ik nu voel vanuit mijn eigen bronessentie maakt dat ik niet meer misleid hoef te worden."

Wow, wat een bloedmooie sessie.... 

Meer lezen?

Annemieke reageert

  • Bloedserieus
    Bloedserieus

    Niet één sessie is ooit hetzelfde, maar als jij vastloopt in verwarring of net als Annemieke soms denkt dat je 'gestoord' bent, dan kan het handig zijn om een ander perspectief op te gaan halen. Ik heb geen pasklare antwoorden,…

© 2015 - 2024 Cornalijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel