Nieuwsbrief Winter 2022

Artikel 6 van 9

Hallo lieve lezer

We zijn aangekomen in het jaar 2022, een jaar van 2+2+2, samen 6, waarbij de 0 de tweeën nog eens versterkt. Dit moet wel het jaar zijn van  samen, together (van to-gather), samenwerken en samenkomen, dat leidt naar harmonie, balans en onvoorwaardelijke liefde (de eigenschappen behorend bij de 6)

De afgelopen 2 jaar werd ik veel op mezelf teruggeworpen en het voelde tegelijkertijd als een groot avontuur. Hoe om te gaan met alles wat razendsnel veranderde, zowel om me heen als in mezelf. Het was een snelcursus in leren om nog beter bij mezelf te blijven, niet te (ver)oordelen, niets buiten mij te zoeken en ondertussen dieper in te dalen in mijn lijf om werkelijk VOL LEDIG aanwezig te zijn. Meer Mens te worden en in liefde te blijven. De 'Indalingsweg', een 6 daagse cursus van afgelopen jaar, waarin we stap voor stap onszelf opnieuw innamen was daarin zeer behulpzaam! 

2022 wordt een bijzonder jaar. Om verschillende redenen. Ik weet niet wat jij erbij voelt, maar het voelt zoveel lichter als wat achter ons ligt. Heb jij dat ook? Ik ga in ieder geval wat samenwerkingsverbanden aan en dat resulteert natuurlijk meteen in een nieuw aanbod. In deze nieuwsbrief lees je er meer over. Graag tot ziens in een van de volgende SAMEN komsten !

1. Natuurschool

2. Holistic Pulsing

3. Verdiepingsdagen Opstellingen

4. Jouw unieke Lichttaal

5. Nieuwe consulten

6.  Actie en verrassing


 

NATUURSCHOOL (cursus 7 keer) - met Corrie van Rossum en gastdocenten   1 plaats vrij

 

In de bijeenkomsten van de Natuurschool krijg je oeroude kennis en hedendaagse mogelijkheden aangereikt hoe je kunt samenwerken met de Natuur en met wat de Aarde ons geeft. Je leert hoe je zelf gezonde, geneeskrachtige en natuurlijke middelen kunt maken met eerbied en diep respect voor de Aarde en hoe je in communicatie en contact met de Natuur kunt leven en weten wat je echt nodig hebt. Dit voorjaar staan de kruiden en wilde bloemen centraal in de bijeenkomsten.

Meer lezen?


 

 HOLISTIC PULSING (Workshop - 2 dagen)   -  met Frauke van den Bogaard   0 plaats vrij

Zo een fijne massagevorm! In deze twee dagen (met twee weken ertussen) leer je zowel Holistic Pulsing te geven als te ontvangen.

Meer lezen?


 

OPSTELLINGEN IN DE PRAKTIJK (verdiepingsdagen) - met Corrie van Rossum   1 plaats vrij

Nieuwe mogelijkheden in 2022 om je ervaring met opstellingen (begeleiden) uit te breiden. Je kunt per dag, meerdere dagen of voor alle dagen aanmelden. Er wordt gewerkt met thema's die worden ingebracht. Data: za 12 febr , do 24 febr , za 12 mrt, do 14 apr, za 14 mei, za 11 juni

Meer lezen?


Aankondiging

JOUW UNIEKE LICHTTAAL  (1 dag)  - met Meike Klomp en Corrie van Rossum nog 4 plaatsen vrij

Op 30 maart komen we samen om jouw unieke lichttaal te activeren, ontdekken en ervaren. Lichttaal, ook sterrentaal of brontaal geheten, bestaat in ontelbaar veel vormen en uitingsmogelijkheden. Je kunt het bijvoorbeeld schrijven, tekenen, schilderen, spreken, zingen en klanken. Wat past bij jou?En wat niet?

 

Binnenkort meer hierover!

De eerste LIchttaal dag zal plaatsvinden op woensdag 30 maart as. Je kunt je al aanmelden via de webwinkel of stuur een mail naar cornalijn@hotmail.com om je plaats alvast te reserveren. Maximaal 8 personen.


 

Jouw incarnatieopdracht (nieuwe consulten) - met Corrie van Rossum

In 2022 ben je natuurlijk welkom voor een 'gewoon' consult, maar er is ook iets nieuws!

 Je kunt mij de opdracht geven om mij uit te laten zoeken wat jouw incarnatieopdracht is aan de hand van HUman Design en the Gene Codes. Ik heb mij daar afgelopen jaar in verdiept en wil graag met je delen wat de meerwaarde van dit systeem voor jou kan zijn.

Als je mij deze opdracht geeft, zoek ik het voor jou uit en ontvang je van mij een beschrijving van jouw incarnatieopdracht, een korte routekaart en een consult van ong. 1 uur om het samen te bespreken.

Er is plaats voor 6 mensen in februari/maart (VOL)

Voor nieuwe aanvragen in april staan nog 3 plekken open.

Meer lezen?

 


ACTIE 

Omdat het niet meer zo vanzelfsprekend is om overal naar toe te kunnen reizen heb ik een actie bedacht voor de volgende artikelen: 

Alle KRACHTPLAATS essences nu met € 2,20 korting  van €15  voor €12,80 

Kijk hier voor alle producten die hieronder vallen.


 

EN VERRASSING?

Ja, ik heb een verrassing voor je

over 2.5 maand !

Ik kan er verder nog niets over zeggen

want anders is het geen verrassing meer, haha.

Let ook op de andere kanalen van Cornalijn

zoals de facebookpagina die tipjes van de sluier gaat oplichten

en houd de volgende nieuwsbrief in de gaten waarin meer wordt onthuld .............................


 

Dankjewel voor het lezen van deze nieuwsbrief! 

Met lieve en saamhorige groet,

Corrie

 

© 2015 - 2024 Cornalijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel