Nieuwsbrief zomer 2021

Artikel 6 van 8

Cornalijn


Nieuwsbrief zomer 2021

De zoete zomer komt eraan. Alles bloeit en groeit weelderig, mede dankzij het overvloedige hemelwater. Wat valt jou op in jouw tuin of in jouw buurt? Is er een bloem die je speciaal jouw aandacht trekt, een boom, een dier?

Tijdens de Midzomer Medicijndag van 21 jl. sprak de Kamperfoelie mij aan. Letterlijk en figuurlijk zou je kunnen zeggen, want ik hoorde haar boodschap en 'moest' er een remedie van maken. Mij laat ze zien dat ik niet zo aan het verleden hoef te blijven hangen en een 'nieuw normaal' in het hier en nu vol licht, vreugde, vrijheid en schoonheid is. Dat vernieuwing plaatsvindt en dat ik me in de veelheid van dingen die gebeuren niet hoef te verliezen. En nog wel meer. Wat vertelt ze jou als je haar zo ziet?

Medicijndag

De dag vroeg ook om meer. Daarom houden we een nieuwe Medicijndag op 22 september met de Equinox en de volle maan in Vissen. We stemmen af in de natuur en gaan onze zintuigen naar buiten en naar binnen gebruiken voor een nieuw medicijn. Je ontvangt een hand-out met verschillende verwerkingsvormen. Er is plaats voor 8 personen.

Lees meer

 


Aankondiging andere cursussen/trainingen/ activiteiten:

De Indalingsweg - 6 daagse cyclus, start 28 juli (Vol, aanmelden alleen nog voor reservelijst)

Cursus Stervensbegeleiding - 3 tweedaagsen, start 8/9 september (nog 2 plaatsen beschikbaar)

Opleiding Opstellingen in de Praktijk (Het hart als zintuig in het wetende veld) - 6 dagen, start 28 augustus (nog 1 plaats beschikbaar)

 


Het boek Dichterbij is bijzonder goed ontvangen en ik ben heel blij met álle reacties.Het is een boek dat op veel verschillende lagen gelezen kan worden blijkt wel en dat heeft natuurlijk te maken met de frequentie waarop de lezer zit en wat uit het boek daarmee gaat resoneren! Wl jij het nog bestellen? Dat kan via 

https://www.cornalijnwebwinkel.nl/c-5704166/boeken-nieuwe-uitgave/ 

Gonnie Jansen heeft een 2 uur durend interview omgezet naar een bijna 25 minuten durende film over de totstandkoming van het boek en andere achtergronden, o.a. over de plaats van het coronavirus en omgaan met verlies vanuit multidimensionaliteit. Kijk maar!

De trailer: https://youtu.be/bV-jq7uY6ik  Filminterview Dichterbij: https://youtu.be/hNUawA498Ak